Blockerade artärer: rengöring med granatäpple juice

 som blir allt vanligare runt om i världen. Detta beror på dålig kost och en stillesittande livsstil som ökar kolesterolnivåerna i blodet. Vad många människor fortfarande inte vet, är att detta hälsoproblem kan förebyggas och bekämpas på ett naturligt sätt med granatäpplejuice kan göra hemma.

n nyligen genomförd studie visade att saften från granatäpple kan hjälpa till med att försöka förhindra eller långsam åderförkalkning , vilket är en sjukdom som uppstår när kranskärlen igensatta på grund av ansamling av fett. Studien, publicerad i therosclerosis Journal, visade att granatäpple kan hjälpa till att ta bort blockeringar i artärerna.

För att avsluta detta experimenterades . är studien avslutades, drogs slutsatsen att extraktet av granatäpple var nödvändigt för att förhindra mer ansamling av toxiner i artärerna i gnagare, och även förhindra stela och hårda artärer.

Denna undersökning om hur extrakt från granatäpple rengör artärer fann också viktiga egenskaper:

 • Ha förmågan att minska oxidativ stress
 • Kan minska kemotaktiskt protein av monocyter-1, en kemisk budbärare (kemokiner) som är associerade med inflammation i artärer
 • Kan minska utvidgningen av hjärtat
 • minskar ansamling av fett i hjärtmuskeln
 • Kan minska infiltrationen av makrofager i hjärtmuskeln
 • minskar avvikelser i KG

Varför är en enkel frukt som granatäpple så bra för hjärtat din?

lla egenskaper hos granatäpple beror främst på det höga innehållet av antioxidanter; land dessa finner vi C-vitamin och polyfenoler som sticker ut. nligt Linus Pauling, obelpriset två gånger, är en viktig orsak till hjärtsjukdomar brist på 

Granatäpple har också en viktig anti-inflammatorisk effekt som spelar en grundläggande roll i förhindrandet av hjärtbesvär. Tack vare dessa egenskaper hjälper granatäpplen att sänka högt blodtryck, förbättrar cirkulationen och stärker immunförsvaret.

Granatäpple juice för att minska kolesterol och rena blockerade artärer

Denna kraftfulla äpple och pomegranatefruktsaft har en , som är ansvariga för att minska kolesterol och rena blockerad artärer.Tvätta frukt väl för att avlägsna pesticider eller bakterier. Skala granatäpplen och dela den i stora bitar tillsammans med äpplen.Sedan har allt i en mixer med lite vatten för att förenkla processen och sedan dricka omedelbart.

ndra viktiga fördelar med att dricka granatäpple juice

Utöver rengöring av artärerna, vilket ger en stadig intag av denna granatäpple juice har också andra fördelar för din kropp:

 • : Granatäpple juice har en hög halt av antioxidanter kan bidra till att minska oxidativ stress i blodet. Många studier har visat att lägre oxidativ stress kan minska atherosklerotiska skador med upp till 44%.
 • : Tack vare den höga halten av antioxidanter, granat juice också betydande anticancerframkallande egenskaper. inte bota den, men förstöra och hämma tillväxten av maligna celler. Studier har visat att människor som dricker ett glas granatäpple juice dagligen kan fördröja prostatacancerprogressionen.
 • : Granatäpple juice är också en bra allierad för dem som vill ha en hälsosam vikt. Genom att dricka denna saft som ett komplement till diet och motion kan ge en snabbare fettförbränning och resulterar i kortare tid än förväntat. Denna fördel är att saften eliminerar toxiner i kroppen och ökar energinivån.
 • : De antioxiderande komponenterna i pomegranatefruktsaft är också bra allierade till immunsystemet; Den är perfekt för att öka immunsystemet och ger en perfekt barriär mot virus, bakterier och svampar.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar