Lugna kolik hos spädbarn med dessa fyra hem behandling

lla som har ett spädbarn vet att . Colic hos spädbarn får dem att gråta i flera timmar, även om allt verkar vara bra med dem.

De har inte feber, är torra, de har just ätit, och ändå fortsätter att snyfta. Och du kan inte göra något annat än fråga dig själv vad som är fel med dem.

Spänningen är enorm, du tror även att du inte är förälder. Du tror, ??"Jag är den vuxna här, jag skulle inte kontrollera situationen och skydda mitt barn mot alla sjukdomar?"

Om du läser detta, du har förmodligen upplevt detta scenario mer än ett tillfälle. Men vet du vad? Den exakta orsaken till kolik hos spädbarn är okänd.

I själva verket är det definierat som upprepade ihållande gråt episoder under veckan, utan någon synbar ursprung.

 visar att 

Och sanningen är att det verkar logiskt om vi slutar tänka på det. Tänk på det lugna att vara i livmodern och märka vad som händer runt dig.

Tänk på mörker och ljus kontrast, moderns hjärtslag och buller och kontinuerlig tillfredsställelse och hunger. som yttrar sig på det enda sätt de vet hur man uttrycka sig, gråter.

Det är därför viktigt att vi hjälper dem att slappna av.

Lugn kolik hos spädbarn med 4 hembehandlingar

1. Kamille

Kamille innehåller ett ämne som heter glycin som Dessutom är alla komponenter väldigt milda, så ditt barn kan ta det utan problem.

 • Men om du är osäker, 
 • Om ditt barn tolererar sig väl, kan de ta en sipp av det från flaskan.
 • Om allt fortsätter att gå bra, kan ditt barn dricka denna tonåring oftare.

Dessutom har spädbarn ofta och detta läkemedel gynnar också detta problem.

2. Skapa en avslappnad atmosfär

Du kan skapa en atmosfär att lugna kolik hos spädbarn samt för att förhindra det. nvänd en mjuk ljus omger barnet med det, och ge dem något trevligt att hålla fast vid.arnet kommer att känna att de är på en säker plats, precis som när de var på den plats där allt var lugnt och tyst, som de inte behövde sträva efter att uppnå något.Deras stress kommer att minskas och detta kommer att få dem att sluta gråta.

 • Om du föredrar kan du välja att lägga på andra avkopplande som Mozart eller andra kompositörer. Det viktigaste är att 
 • Kom ihåg att de inte visste om tystnad innan de kom in i världen. Det är faktiskt en av anledningarna till att det är så svårt för dem att sova ensam.

3. Swing them

tt annat sätt att symbolisera ditt barn till det säkra stället som de brukade vara är att svänga dem fram och tillbaka med huvudet på bröstet. Denna rörelse kommer att transportera dem till sitt första hem eftersom det väsentligt liknar vad de kände när deras mamma gick.

 • är de har örat i närheten av ditt hjärta, kommer de att märka slaget som följde dem i livmodern, vilket är ett bra verktyg för att få ditt barn att slappna av.
 • 4. Hot Water ath

Vi talar om att kopiera miljön

i livmodern Det finns barn omgivna av fostervatten Du kan också använda de inspelningar vi pratade om tidigare här. Faktum är att om du kombinerar dessa två åtgärder är barnets miljö nästan identisk med vad de längtar efter.

Din erfarenhet av att nå världen är ganska traumatisk. Till exempel är det första gången de andades, eftersom de aldrig behövde göra det i livmodern.

Det är deras första gången att göra det. Därför är det inte förvånande att

några mycket känsliga barn tycker att livet är en fientlig plats Även om vi alltid är på deras sida för att hjälpa dem att vänja sig vid sin nya omgivning, är det lika svårt att sluta på en öde för oss.

Skillnaden är att vuxna har ord att uttrycka sig och spädbarn gråter.

Lär barnen att drömma, inte rädd

Så ofta som möjligt, packa barnen i täcket i sängen på natten för att skapa en varaktig obligation, så att de kommer att växa upp och bli starka, friska vuxna Läs mer "

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar