Kan kokosnötvattenhjälp mot låg metabolism?

 Du är inte ensam, eftersom denna typ av autoimmun sjukdom blir allt vanligare bland befolkningen. Låg metabolism resulterar vanligen i patienten genom en långvarig behandlingsregim. Detta inkluderar mediciner - helst resten av ditt liv - för att rätta till problemen i sköldkörteln. Dessutom måste människor med denna sjukdom ofta göra en livsstilsförändring.

Är det möjligt att bota en låg metabolism? I vissa fall kan patienten framgångsrikt "lura" sköldkörteln för att producera nödvändiga nivåer av hormoner så att det fungerar mot normal. Men detta kräver både ihållande ansträngningar, motivation och förmågan att kombinera ordinerad behandling med förändringar i vardagliga aktiviteter. I den här artikeln, utforska vi möjligheten att kokos vatten kan ha en gynnsam effekt på en lat sköldkörteln.

7 skäl att dricka kokosnöt vatten om du har låg ämnesomsättning

Om du lider av låg ämnesomsättning, kommer du också att känna igen några av symptomen som listas nedan:

 • viktökning
 • huvudvärk
 • sömnlöshet
 • håravfall
 • torr hud
 • känslighet för kyla; alltid kalla händer och fötter
 • trötthet
 • muskelvärk
 • urinvägsinfektioner
 • förstoppning

lla dessa problem är nästan alltid i samband med sköldkörteln inte producerar tillräckligt med hormoner för att reglera grundläggande funktioner i kroppen. För att motverka detta och för att få sköldkörteln att fungera normalt igen är det viktigt att du tar de läkemedel du ordinerar av en läkare.

Men det finns många människor som är frustrerade när de inte ser omedelbara resultat, och som fortsätter att ha symptom som beskrivs ovan så att deras livskvalitet försämras. Vad händer om du inte kan gå ner i vikt oavsett hur mycket du tränar? Vad med kosttillskott hjälper inte? Vad då då? 

1. Coconut Water reglerar sköldkörteln

n av Coconut vatten bästa egenskaperna (inklusive kokosolja), är att den har förmågan att reglera sköldkörteln. De naturliga enzymerna i kokosnoten stimulerar ökad hormonproduktion och rekommenderas därför ofta för personer med låg metabolism. Kokosvatten kan också hjälpa till med viktkontroll och leda till en allmän återhämtning av matsmältningen.

2. Kokosvatten stärker immunsystemet

Kokosvatten är rik på kalium, järn och kalcium. lla dessa hjälper till att stärka , och hjälpa dig att undvika infektioner som du annars skulle ådra på grund av låg hormonnivå.Dessa har också förmågan att öka förbränningen så att du känner dig starkare och bättre kan motstå känslan av trötthet.

3. Coconut Water stimulerar hormonproduktionen

Om du har en långsam ämnesomsättning, de celler i kroppen snabbare oxiderade än normalt på grund av låga nivåer av sköldkörtelhormon. Det betyder att det blir svårare för kroppen att smälta mat, din hud blir torr och mindre elastisk och inte minst: leverproblem. Genom att kombinera dina föreskrivna kokosnötläkemedel kommer halterna av antioxidanter i kroppen att öka - vilket leder till effektivare hormonproduktion. ågot som kan vara värt att komma ihåg.

4. Coconut Water förhindrar uttorkning

Torr hud, huvudvärk etc. lla dessa symtom uppstå på grund av en förändring i sköldkörtelfunktion, vilket i sin tur kan hindra andra basala kroppsfunktioner. Om du vill, försök att dricka två eller tre glas kokosnötvatten om dagen. Detta kommer att tillföra kroppen den vätska den behöver.

5. Kokosnöt närmar sig hår, hud och naglar.

Kokosvatten är utmärkt för att ge kroppen tillbaka mineraler som den har förlorat. Dessa mineraler kan stimulera både tillväxt och hälsa i hår, hud och naglar.

6. Kokosvatten förbättrar matsmältningen

Människor som lider av låg metabolism har långsammare och tyngre matsmältning. De känner ofta överviktiga, lider av vätskeretention eller förstoppning. Tveka inte att dricka några glas kokosnötvatten för att njuta av det höga innehållet av 

7. Kokos Vatten och viktminskning

Tack vare de fördelar coconut vatten kan leverera matsmältningen, och rena kroppen från gifter; Det är ett perfekt tillskott i kosten, särskilt när det gäller viktminskning. Du kommer att märka stora skillnader.

Steg

 • Försök att dricka - i 20 dagar. Vila i 10 dagar. Upprepa.
 • Om du vill kan du prova kokosolja istället. Det är lika fördelaktigt. Se bara till att du köper organisk kokosnötolja som är naturligt producerad. Det ska hållas svalt.
 • Som kokosnöt kommer kokosolja att öka din förbränning och stimulera sköldkörtelhormonproduktionen. Det är fantastiskt.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar