Kan psoriasis botas?

Denna hudsjukdom påverkar många fler än vi kanske tror det gör, både män och kvinnor. Även om det inte finns någon medicinsk botemedel finns det många faktorer som kan hjälpa oss att kontrollera det naturligt.

Ta reda på hur din kost och vissa hemmet kan påverka behandlingen av detta tillstånd.

Vad är psoriasis?

Kan psoriasis botas? Det är en hudsjukdom som leder till fläckning och inflammation i huden, som ser röd och scaly ut på vissa delar av kroppen. De som lider av psoriasis upplever tidig cellförnyelsen i huden, oftast på armbågar, knän, hårbotten, ansiktet eller botten av fötter, även om det också kan förekomma i alla andra områden.

Psoriasis är mycket vanlig, både hos män och kvinnor, och uppträder vanligen när man är mellan 15 år och 35 år. Denna sjukdom är relaterad till en störning i immunsystemet, men det finns många faktorer som kan påverka statusen för denna sjukdom, såsom stress, klimat och kost.

I denna artikel kommer vi att granska alla faktorer som vi kan ändra för att förbättra eller bota psoriasis på ett naturligt sätt.

n personlig kost

Varje kropp är annorlunda och inte alla dieter fungerar lika för varje individ.

Om vi ??har psoriasis kan vi få en matintolerans som vi inte ens vet om. De vanligaste intoleranserna är gluten och laktos, men vi rekommenderar att du märker hur förändringar i din kost påverkar dig, om du vill lägga till eller ta bort olika livsmedel.

engöring huden inifrån

ftersom denna hudsjukdom som påverkar hudceller direkt, bör

en fullständig fysisk behandling börjar med en rengöra alla inre organ som kan hjälpa till att underlätta rengöring av kroppen. Om lever, njurar och tarmar aktiveras kommer huden att bli mindre överbelastad och kan börja fungera på ett balanserat sätt. För att uppnå detta föreslår vi att du inkluderar rengöringsjuicer och smoothies i din normala diet. adkar

n av de äldsta och mest effektiva lösningarna för huden är lera eller lera, både för hälsa och skönhet.

Du kan använda lera omslag lokalt, vilket betyder i de områden som drabbats mest, även i utbrottstider. För att undvika att torka ut huden för mycket, kan du

istället för att blanda lera med vatten, blanda den med yoghurt, och på så sätt förbättrar du hydrering av området. nvänd inte disk eller skålar av plast eller metall för att förbereda locket, utan använd dem i trä eller glas. Du bör använda lerkåpan i 20 eller 30 minuter och skölj sedan av med vatten.

Du kan använda dessa omslag en gång i veckan, eller till och med i kris, en gång varannan dag.

Lax och infusioner

Lakris är också känd som naturlig kortison.

Detta beror på att vissa av komponenterna i lakrits blockerar cortisoneupplösningen i kroppen och förlänger dess effekt. Och förutom att förlänga livslängden av kortison i våra kroppar innehåller lakrits också antiinflammatoriska läkemedel, vilket är ett utmärkt botemedel för alla typer av inflammation, och särskilt för psoriasis. För att dra nytta av denna

egendom, kan vi laga ett bad eller infusion av lakrits eller bara äta det regelbundet. Du bör komma ihåg att lakrits ökar blodtrycket något, så att folk med högt blodtryck bör inte använda den utan att tala med din läkare om det först. mask av morot

n annan åtgärd för att lugna utbrott av psoriasis är att förbereda en mask av morot, som kan användas direkt på huden i 20 minuter.

Morötter är rik på betakaroten, vilket gör den till en oumbärlig mat för huden.Sol och hav

Många personer med psoriasis har noterat att under sommaren förbättrade hälsan hos deras hud en hel del

, och ännu mer om de går till stranden. v denna anledning är det viktigt att försöka behålla dessa vanor under hela året, genom att utsätta huden för solen varje dag under korta perioder. Du bör göra det under de timmarna där det finns mindre risk för strålning. är det gäller stranden, om det inte är möjligt att åka dit ofta, kan du köpa havsvatten eller lägga en del av det i en flaska när du är på stranden, och sedan använda den direkt på huden med hjälp av en sprayflaska .

ilder gjorda med tillstånd från asimulator, chotda y chiot's run.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar