S lever med rödbetor

Levern är den stora rengöringen i vår kropp. Det filtrerar blodet och tar bort stora mängder toxiner som kan påverka vår hälsa negativt. . Därför är det viktigt att ha en hälsosam lever som fungerar optimalt varje dag.

 så länge det tar emot väsentliga näringsämnen. Det kan dock hända att levern är överbelastad och förhindras att fungera optimalt. n stillasittande livsstil, dålig kost, föroreningar eller användning av kemikalier, för att nämna några, kan resultera i extra gifter i kroppen och hindra levern från att utföra sina uppgifter på ett korrekt sätt.

Lyckligtvis levern kan renas naturligt genom att äta mat rik på näringsämnen, antioxidanter och andra ämnen som är nödvändiga för att rena. Vi vill dela med dig en perfekt metod att rensa levern på ett naturligt sätt och bara om några dagar: användningen av betor.

eets rengöring levern

ödbetor (även kallade rödbetor) har använts under årtionden för behandling av levern och för att förhindra ett stort antal sjukdomar. Det är mycket lätt att inkludera rödbetor i kosten och de har en mycket bra smak som passar i många recept och rätter . eningens reningsegenskaper beror huvudsakligen på innehållet i antioxidanter. Dessa har förmågan att bekämpa fria radikaler i kroppen, som över tid kan orsaka sjukdomar.

, och vilka alla är nyckeln för en stark och sund livsstil. öda betor innehåller också en fiber som kallas pektin, vilket ger stimulering för rening och avlägsnande av toxiner från levern och som avsevärt förbättrar sin funktion.

Förutom denna viktiga rengörings egenskap, betorna har förknippats med läkningen av den skadade levern förbättrades produktionen av magsyra, vilket förhindrar fria radikaler i LDL (dåligt kolesterol) och 

rättsmedel med betor att rena levern

Denna kraftfulla åtgärd med betor rekommenderas för personer med fettlever eller för dem som har leverproblem till följd av rökning eller alkohol. n väl fungerande levern är synonymt med god hälsa, eftersom vår kropp genom levern kan eliminera alla de ämnen som det inte behöver och som med tiden kan orsaka hälsoproblem. • 1 glas tillräckligt stor för att 3 liter
 • 700 gr betor
 • 2 matskedar mjöl
 • 200 g organiskt socker
 • 100 g russinSkär rödbetor i små tärningar och få dem i glaset tillsammans med övriga ingredienser.Häll över vatten som kokas och kyls. Låt blandningen jäsas i 6-7 dagar. Placera glaset på en gasbindliknande trasa så att blandningen får andas in i jäsningsprocessen. ör i blandningen två gånger om dagen. fter 6-7 dagarna hälls blandningen i en annan behållare och är således redo att dricka.

ekommendationer

 • 
 • landningen måste förvaras i kylskåp.
 • fter en 3 månaders paus kan du upprepa behandlingen.

iverkningar

 • Du kan ha en svag rödaktig färg på din urin under den period du tar detta läkemedel. Det här är ingen anledning till larm. 
 • För vissa personer kan en allergisk reaktion uppstå i huden Personer som har njursten eller andra njurproblem bör avstå från att försöka få den här åtgärden.
 • Denna åtgärd är strängt förbjuden för personer med diabetes
 • , eftersom rödbetor innehåller mer socker än någon annan grönsak. Och förutom det naturliga sockerinnehållet finns ett högt innehåll av tillsatt socker i detta recept. ödbaggar kan hjälpa till att bekämpa förstoppning, eftersom de är bra för magen. Men om du lider av diarré, ta inte denna lösning eftersom det kan förvärra citatet.
 • ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar