ØRemassasje som minskar stress

 Din livsstil, buller, flera uppgifter samtidigt och andra situationer, får oss att känna fysiskt eller känslomässiga spänningar som kan sänka livskvaliteten avsevärt.

Personer som lider av stress kan utveckla andra hälsoproblem. Stress orsakar så intensiv huvudvärk, ångest, skakningar, svettningar, muskelsmärta, matsmältningsbesvär, yrsel, ökat behov av att urinera, och många andra saker.

Vi är alla kämpade med eller kommer att kämpa med olika stressnivåer. Du . Om du ofta stressas bör du ta en resa till doktorn. Där kan du få hjälp så att du inte utvecklar några större problem.

Det finns många olika behandlingar som kan hjälpa dig att kontrollera stress och ångest. Men inte många känner till den här tekniken. Det handlar om att massera en viss punkt i örat. Detta ger en omedelbar lättnad av stress . Vet du vad jag pratar om? ftersom vi vet att denna teknik inte är så bekant, kommer vi att använda den här artikeln för att lära dig det. Således kan du också använda tekniken nästa gång du känner dig överväldigad av stress.

Hur kan jag använda örsmassage för att bekämpa stress?

Innan du börjar massera örat för att lindra stress, börja med det första viktiga steget. Det är att försöka bli av med negativa känslor som har färgat dagen och de åtgärder som du har gjort hittills . Håll inte dina känslor tillbaka. Försök istället att sätta dem åt sidan för en stund, , arg eller sur.

Så snart du släpper ut de negativa energierna som håller dig från att känna dig själv är du redo för nästa steg. Det är att bli av med de fysiska effekterna av stress genom denna massageteknik. Förutom att hjälpa dig att slappna av, hjälper det också kroppen att bli avhärdad med heshet och smärta orsakad av spänning.

Jag är säker på att du blir förvånad över de effekter som en enkel örsmassage kan ha på din hälsa. . Öronmassage använder neurotransmittorer för att stimulera organismens läkningsmekanismer. Hur man producerar ett antal fördelar.  Detta händer eftersom det finns många nerver i öronområdet. Det är också anledningen till att vi slappnar av när denna plats blir massage.

Poängen i ditt öra för massage är i . Det beror på att denna punkt hjälper oss att bekämpa stress, spänning, öka energiflödet och förbättra vårt välbefinnande.

Shen Men-poängen, som kan hjälpa dig att minska stress och lindra smärta, ligger mitt i övre tredjedel av ditt öra.

Hur gör jag det?

xperterna i ämnet har gjort många rekommendationer så att människor kan dra nytta av denna akupunkturpunkt . Ta en titt här:

  • Markera punkten noggrant med en Q-tip. Tryck ner och massera området noggrant.
  • ndas djupt och lyssna på vad din kropp har att säga.
  • Fortsätt med dessa andningsövningar, se vänster medan du andas in och lämnar när du andas ut.
  • fter att ha gjort denna terapi i några minuter börjar du känna lättnad genom hela kroppen. Den viktigaste faktorn i denna behandling är att koncentrera sig och göra allt du kan för att bli av med den negativa energin.

Ytterligare tips

Du kan också använda dina fingrar för att massera den här punkten på örat. nvänd detta trick när du känner dig stressad eller lider av spänningssmärta.

Om möjligt, utför denna örsmassage varje kväll innan du går.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar