Fryst citron för din hälsa

i vår blogg har vi nämns ofta de underbara fördelarna med att dricka varmt vatten med citron på morgonen, men ? Det är en mycket populär teknik där vi kan dra full nytta av alla kvaliteter som denna friska frukt kan ge.

Den största hemlighet av fryst citron, är att använda, på ett enkelt och utsökt sätt, den del av citron som kan göra så mycket för vår hälsa: . Vill du veta hur? Vi förklarar nedan.

Varför är fryst citronad terapi så fördelaktig?

För det första måste vi förklara varför det kallas . Många som har cancer brukar använda detta läkemedel som . nledningen är antioxidanter som finns i citron och deras makt för att bekämpa cancerceller och förmåga att skydda den naturliga immunsystemet. Som du vet går cancerpatienter igenom några mycket aggressiva behandlingar som attackerar immunsystemet på ett allvarligt sätt.

Således är det en mycket användbar behandling i dessa fall. Men vi kan inte säga att detta är ett 100% effektivt botemedel mot cancer. det vill säga, som sagt ovan, en kompletterande behandling som kan vara till hjälp både för att förebygga tumörer och 

emellertid bestå av fryst citron även andra egenskaper - här förklarar vi lite mer. Varför inte prova dem?

1. n naturlig skatt av vitaminer

Citronskal har minst 10 gånger mer vitaminer än dess juice! Det är mycket intressant att veta att det ligger i deras eget yttre skikt som denna frukt håller sina bästa funktionerna dolda, de som normalt glida förbi oss eftersom vi alltid kasta skalet och använd endast juice. • Pektin
 • Vitamin C
 • Flavonoider som mandarin
 • Mer än 22 olika föreningar med förmåga att bromsa oxidation av celler.

2. Skydd och förstärkning av immunsystemet

Det här är fantastiskt! Fryst citron terapi kan motverka många av de dagliga sjukdomar som vi ständigt utsätts för, såsom ... Många människor tar sina försiktighetsåtgärder med sådana rika infusioner av citronskal, men det är viktigt att vet att när citronen förlorar upp till 40% av dess egenskaper. Å andra sidan, om det är fruset, behåller det alla dess egenskaper samtidigt som det är lätt att äta. Och det smakar också gott!

3. Fryst citron gå ner i vikt

Som ni vet, är citron en mycket användbar frukt att hjälpa till med rengöring av kroppen, och även för att bekämpa förekomsten av lipider i blodet som orsakar det onda kolesterolet, och .nligt vad nutritionists berätta för oss är det bra att ta cirka 75 gram citron varje dag för att hjälpa till att gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt, och alltid med en hälsosam kost. Varför inte prova?

Hur man gör frusen citron?

För att göra din egen terapi med fryst citron är så enkelt att du hädanefter inte vill leva utan, och inte bara för att det är lätt att förbereda, men också på grund av smaken och ursprungliga rätter du kan göra med den. Du behöver göra det här:

Vad behöver jag?

 • 2 citroner
 • n rivare

Hur gör jag det?

. Vissa delar citroner i två eller tre delar innan du placerar dem i frysen så att det blir lättare att riva dem efteråt, men det är lämpligt att frysa citroner helhet.

Hur kan jag äta mina frysta citroner?

Som vi tidigare har skrivit är det idealiskt att ta . För att göra detta kan du riva citronerna när de är helt frysta och sedan äta dem. Omedelbart märker du den naturliga doften och du kan använda dem i dina diskar för extra touch. 

 • Lägg till 25 gram riven fryst citron 
 • Lägg till 25 gram riven fryst citron , där du också kan lägga till spenat, nötter, färskost, några bitar lax och några körsbärstomater.
 • Du kan lägga riven fryst citron i någon av dina , till exempel i en kall grönt te eller andra kalla naturliga drycker; detta är perfekt på eftermiddagen.
 • Fryst citron passar också bra i alla typer av . Till exempel finns det en läcker alternativ för att göra en sallad med hackad ananas, smultron, en halv kiwi, hackade nötter och cirka 25 gram riven fryst citron, strös på toppen.

Som du har lärt dig, använder denna teknik fryst citron för att använda de egenskaper som ligger i skalet och som vi brukar kasta. Så kom ihåg att du inte längre behöver ursäkta från och med nu: du och din familj kan nu njuta av en "järnhälsa" tack vare den här enkla åtgärden. 

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar