Frukt mot ledvärk

Lider du av ledsmärta? Villkoret är vanligare än du kan tänka dig. ntiinflammatoriska och smärtstillande medel säljs för miljontals dollar. Men dessa läkemedel, som vi vet genom forskning, har . Varför inte prova naturlig behandling? Det finns flera frukter som kan hjälpa dig att behandla och förebygga artrit och därmed arbeta mot ledsmärta.

1. Körsbär

Vi älskar körsbär! är det är säsong för körsbär, har de som ett tillägg till kosten. Inte bara för näringsvärdet av körsbär, utan för att de hjälper till smärta, inflammation och styvhet. Secret? Körsbär är 

Vetenskapliga studier har visat att ätning mellan 10 och 15 körsbär under en 20-dagarsperiod kan främja vissa analgetiska fördelar. Om du tänker äta denna frukt och få några hälsofördelar med den, tänk på att sura eller omogna körsbär är bäst.

2. nanas

Vi vet att ananas är en rik källa till . Det kan hjälpa till att rengöra systemet såväl som . Men ananas är också perfekt för behandling av ledsmärta. nanas är bland de bästa frukterna att behandla inflammation tack vare bromelain. Detta läkemedel används för att behandla hematom och svullnad, och har använts för att lindra smärtan i samband med trauma eller operation. Det finns enkel och god frukt som passar perfekt till frukost.

3. Skatt i granatäpplen

Du kan behöva söka efter granatäpplen i vissa lokala prydnadssaker, men du kommer att göra din hälsa en stor tjänst om du får dessa. Granatäpplen är  som gömmer sig i hjärtat av den färgglada frukosten. Du kommer att märka skillnaden när du lägger granatäpplen i din diet. De kan ätas råa eller som juice.

Olika studier har visat att denna frukt också kan användas för  Det minskar också 

4. Passion Fruit

Vi älskar dess lukt och smak. Passionsfrukt är en av de exotiska terapeuterna som har goda hälsofördelar. land annat . Studier har visat att genom att äta denna frukt i 30 dagar kan du avsevärt minska förekomsten och graden av smärta och obehag.

Passionsfrukt är inte tillgänglig året runt när  Om du hittar den i butiken bör du hamstera den. I form av juice eller rå. Det kan ätas med din favoritsallad.

5. Daddel

Söt och förtrollande. Datum har en konsistens som vi älskar. De är  Dessa element hjälper till att regenerera ben, vävnad och även minska inflammation vilket leder till minskad ledsmärta. 

6 dagar dagligen  kokt havregryn och sojamjölk.  6. Figs

Oavsett om du försöker behandla

ledsmärta eller förstoppning  många näringsämnen  att äta den torkad för att få mest polyfenol ur frukten. Denna söta frukt hjälper till att behandla inflammation och stärka brusk. Den innehåller 4 torkade fikon dagligen  7. Druvor

Vit, Svart eller Grön ... Det finns ingen smak av druvor vi inte älskar. Varken naturlig eller i juice. Druvor är en liten skatt som håller oss friska och aktiva. Och kasta inte alla dessa frön!

Fröna är naturligt helande.  Har du någonsin undrat hemligheten i ett långt liv? Druvor! Inkludera dem i din dagliga kost för ett långt liv fullt av ungdomlig energi. Det kommer också att minska ledvärk som kan leda till artrit. Druvor kan också förhindra benförlust, gikt och hjärtproblem.

Druvor är rika på

kalium, antioxidanter och vitamin . 

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar