Rid hemorrojder naturligt

Hemorrojder kan uppstå av olika skäl, och kan påverka alla typer av människor, oavsett åldersgrupp. Scourge ramar i störst utsträckning de som har kämpat med förstoppning eller diarré under längre perioder, dessutom kan det också vara ett resultat av problem med fetma.

 intag av stora mängder av fet mat jämfört med intag av fibern kan ofta vara orsaken till att både de inre och yttre kärlen kan expandera och hemorrojder inträffar. Detta kan vara både smärtsamt och besvärligt.

 Det är därför bra att veta hur även på ett naturligt och enkelt sätt att både förebygga och behandla hemorrojder.

Hemorrojder Hemterapi

 Hemorrojder kan leda till svår blödning och kan vara mycket svår att klara av sig själv. De kan uppstå både ute och inne och orsaka smärta och irritation för dem.

Torkade fikon

 , eftersom det är mycket effektivt för att bibehålla den naturliga floran i tarmkanalen, i tillägg till de frön som skall motsatta förstoppning.

För att få den bästa effekten, lägg till 4 fikon i ett glas kallt vatten över natten. ästa morgon äter du fikon och dricker vattnet där fikon ligger. Detta gör du i 2-3 veckor för att få de bästa resultaten.

Mango

 Låt fröna torka i solen innan du krossar dem i pulver. Pulvret blandar dig med en tesked honung, så du får lite tjockare massa. Ät en matsked av denna massa tre gånger om dagen i minst 6 månader för att få bästa resultat.

Vit rädisa

 Den vita rädisa är naturlig antiinflammatorisk och kan lätt vara en del av din dagliga kost. Det kan tillsättas i sallader, i juice eller bara söt med honung. Således borde det inte vara ett problem att få ett dagligt intag av rädisa.

Ginger

Ginger verkar mycket effektivt för att bli av med hemorrojder, och dessutom är också ingefära lätt att förtära. 

ekommenderat intag är 2-3 gånger dagligen tills du blir av med hemorrojder.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar