Bli av njursten med Chanca piedra

Chanca Piedra är en villurt som har använts av många civilisationer att lösa njursten i hundratals år. I den här artikeln lär du dig att lösa njursten med Chanca piedra, en gammal botemedel.

Chanca piedra-växtegenskaper:

Denna wild ört har förvärvat alla typer av jord på en höjd av minst 3000 meter. Det växer i mångfald i tropiska områden som ahamas, mazon, Sydindien och Kina. Den har använts i generationer på grund av dess förmåga att avlägsna eller upplösa stenar bildas i njurarna och urinblåsan.

Växten är sällan mer än 60 cm lång och frukten mäter endast 3 mm i diameter. Men det döljer viktiga ämnen i den här lilla växten. Historien bakom användningen av Chanca piedra är ganska lång. Det är populärt i Sydamerika och sien, och kan även användas för annat än njursten, inklusive behandling av leversjukdomar (t.ex. gulsot) och bota bakteriella infektioner såsom cystit och urinvägsinfektioner. Det har också varit rekommenderas som en behandling för sexuellt överförbara sjukdomar, hepatit, tuberkulos, förkylningar och influensa, liksom andra virussjukdomar. Denna växt kan också lindra symtomen på diabetes, högt blodtryck och anemi.

De otroliga egenskaperna hos örterna har studerats av forskare runt om i världen. Traditionell kinesisk medicin rekommenderar det som ett skydd för levern, speciellt om du lider av hepatit eller levercirros.

Chanca Piedra dricker man i form av te eller som extrakt. Ca. 40 g torkad växt har 1 liter kokande vatten, som sedan kyls och siltas. Smaken kan vara lite bitter, så du kanske vill ha lite honung. För behandling av njursten rekommenderas att du dricker 3 koppar av denna tå varje dag i en månad tills stenarna kommer ut. Detsamma gäller för patienter med stencil i blåsan.

Fler egenskaper:

Denna växt kallas också "rompepiedras", vilket betyder "stennötter" på spanska. Det har ett antal helande egenskaper och är det värt att läsa mer om hur det kan motverka (och bota) en mängd olika sjukdomar och störningar.

Den största fördelen med Chanca piedra växten är att den eliminerar alla former av blockering av urinvägarna, genom att ta bort alla former av förkalkning eller stenar. Men det hjälper också till med:

 • Minskning av svullnad och kramper
 • ökad urinering (bra för dem med njursvikt)
 • Lindring av smärta, speciellt i underlivet (bra mot mensvärk)
 • För att minska feber (men kan inte ges till barn under 5 år)
 • skydda och rena lever
 • Den har en milt laxerande effekt, men en effektiv urindrivande effekt
 • döda virus och bakterier
 • ensa mark intestinal
 • ger lägre blodtryck, blodsocker och blodkolesterol
 • hjälper till med matsmältningen

Hur får man i sin Chanca Piedra-ört?

eroende på vad du vill behandla, har du fler alternativ att konsumera denna medicinska växt. Det är användbart att veta att hela växten kan vara till hjälp, inklusive stam, rot, blommor och frukt, som alla har medicinska egenskaper.

Förutom att vi redan har rekommenderat mot njur- och urinblåsan stenar, observera följande rekommendationer för varje typ av behandling:

 • I vissa typer av cancer kan bromsa sjukdomsförloppet och motverka en del av kemoterapi negativa återverkningar. För att göra detta borde man dricka 3 kopp te varje dag, gjord med 40 g torkad växt i en liter vatten.
 • De med högt kolesterol kan göra te med bladen och dricka 2 koppar om dagen.
 • De som lider av kolik kan koka roten och göra te på dem som druckit så mycket som du behöver för smärta eller obehag. Detsamma gäller för dem som diagnostiserats med leversjukdom.
 • Diabetiker bör göra ett te med hela anläggningen och dricka det 2 gånger om dagen, först på morgonen på fastande mage och återigen före sänggåendet.
 • För att förhindra hepatit, extrahera 20 Chanca piedra rötter i 2 liter vatten genom att koka dem i en halvtimme. Vänta tills vattnet kyls till rumstemperatur och drick varje dag tills huden inte längre ser gulaktig ut.
 • För patienter med urinvägsinfektioner: Gör te med hela växten och drick 3 koppar varje dag över 4 veckor. Samma sak gäller för dem med malaria, njursvikt och njurstenar.
 • Om du vill dra nytta av denna anläggningens vätskedrivande egenskaper, göra ett te med en handfull färska blad per liter vatten och dricka ett glas före varje måltid.
 • Växten kan också användas externt om du har svullnad runt ögonen. I det här fallet måste den torkade växten males väl och blandas med 5 droppar eterisk olja eller laxolja. Ha en droppe i varje ögon, morgon och kväll.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar