Läka kroppen med natrium

atriumvätekarbonat, bättre känt som soda, kan hjälpa till med viktminskning. Det är dock viktigt att inte konsumera mer än tre matskedar per dag, eftersom högre doser kan orsaka matsmältningsbesvär.

Många läkare anser att natron är ett bra alternativ till traditionell medicinsk behandling. atriumvätekarbonat är en sällskaplig förening som kostar lite och kan hjälpa till med olika sjukdomar. 

1. atron och njureproblem

atron är ett användbart tillskott för dem som lider av njurproblem. Som en naturlig elektrolyt reglerar natriumbikarbonat (natron) pH-nivån i blodet och stöder njurens väsentliga funktion. kan Mängden bikarbonat i blodet hos de som lider av njursvikt falla till en farligt låg nivå, vilket ytterligare kan leda till renal tubulär acidos.

Genom att anta en matsked löst i vatten efter varje middagsmålet, kan du balansera surhetsgraden i blodet och förbättra kroppens metabolisk funktion. Det är värt ett försök!

2. Urinvägsinfektioner

Urinvägsinfektioner är mycket vanliga, särskilt bland kvinnor, men i alla åldrar. För ökad lättnad kan du behandla urinvägsinfektioner med bakpulver och citron samt recept för antibiotika från din husläkare. Kombinerade hjälper dessa två vanliga ingredienser mot smärta och förbränning av urinvägsinfektioner orsakar ofta. Den alkaliska blandningen sänker syrehalten i urinen, vilket gör dobes mindre smärtsam för en infekterad blåsa. Denna enkla tips är något som de flesta kvinnor kan uppskatta och använda. Lös upp 1 matsked läsk i ett glas vatten och blanda med saften från en halv citron.

3. engör tarmarna med soda

Tarmrensning är viktigt för en hälsosam kropp och matsmältning. Ibland kan kolon fyllas med giftiga ämnen och jäst så att kroppen inte kan smälta salter och mineraler eller absorbera vitaminer. Detta kan påverka vår hälsa utan att förstå det. atron fungerar som en alkalisk hjälpmedel så att giftiga ämnen tas bort från tarmkanalen.

Om du lägger örter till atrona lösta i vatten, kan också förebygga förstoppning och förbättra immunsystemet, eftersom detta ökar den mängd hälsosamma bakterier som avlägsnar skadliga element i kroppen.

4. atron för bättre matsmältning

 Vi känner alla till illamående, svullnad och brännande kända symtom på matsmältningsbesvär. atron bryter ner fett och ombyggnad med denna obehagliga känsla.

Om du ofta lider av halsbränna, bör du definitivt prova matsked med soda upplöst i vatten efter middagen för att underlätta symptomen. Syrainflammation lindras genom att magsyra sänks och därigenom lindras ömt känsla och obehag. Observera att om du lider av syrakock två till tre gånger i veckan eller mer, kontakta din läkare för att utesluta allvarligare sjukdomar. Prioritera din egen hälsa.

5. atron och viktminskning

Har du hört att natrium kan hjälpa dig att gå ner i vikt? Det är faktiskt rätt! Den naturliga kemiska reaktionen soda orsakar ger känsla av mättnad och du känner dig nöjd med mindre eller färre måltider. Dessutom kan en viss läsk i vatten och mat göra vårt intag mer alkaliskt, vilket ökar pH-nivån i blodet och därmed matsmältning och bränning av fett.

xperter förklarar att alkaliska element gör att vi lättare bygger muskler och får energi från fettinnehållet i maten. Om vi ??tar vitsocker och vetemjöl, gör kroppen det motsatta; bränner muskler och lagrar fett. Om vi ??konsumerar alkaliskt vatten (vatten tillsatt natron), balanserar vi blodets pH, blir av med surt avfall och gå ner i vikt. Därför rekommenderar vi att du dricker ett glas vatten med en matsked läsk en eller två gånger om dagen. Korsa aldrig spermadosen på tre matskedar per dag eftersom det kan vara hälsofarligt.

Sammanfattning: atron är en användbar kemisk förbindelse som vi definitivt bör inkludera i vår kost. Det är en allians med målet att uppnå och behålla god hälsa, som upprätthåller njurfunktion, blodnivå, motverkar urinvägsinfektioner och hjälper till med viktminskning. Det är dock viktigt att komma ihåg att det bara är ett bidrag. Det är alltid läkaren som ger det viktigaste rådet om vi lider av sjukdom eller allmänt dålig hälsa.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar