Huskurer med vitlök, äppelcidervinäger och honung

 , eftersom det förbättrar både din hälsa och vår totala livskvalitet. Idag människor kommer att utveckla olika typer av sjukdomar, även om det kanske inte verkar som om det vid första anblicken, är ett resultat av en dålig kost och en ohälsosam livsstil.

Om du tänker på den ändlösa rad villkor som du kan drabbas över tid om du inte följer sunda vanor, kommer du att se att det är dags att börja uppskatta hur viktigt din kropp är, och börja ge det näringsämnena behöver den fungera ordentligt och fungera som en barriär mot vissa sjukdomar.

tt sätt att ge din kropp en extra "knuff" mot återhämtning är att konsumera vitlök, äppelcidervinäger och honung. Ja! Du läste det korrekt. Dessa tre vardagliga ingredienser, som med största sannolikhet kommer att finnas tillgängliga i ditt kök just nu, verkligen kan bidra till att förbättra din hälsa och bidra till att förebygga sjukdomar som cancer.

Vitlök

Vitlök är känt över hela världen för att ha mycket positiva effekter på hälsan, särskilt när det konsumeras råa. Vitlök innehåller egenskaper som hjälper till att minska blodtrycket, sänka kolesterol och förbättra cirkulationen.

Den innehåller även selen, en komponent som kan förhindra och omvända cellskador, förutom att bekämpa fria radikaler. 

 som hjälper till att bekämpa svampar, virus och bakterier, och på så sätt rädda dig från infektioner och problem som förkylningar och influensa.

plesidereddik

Denna produkt har länge varit en vanlig funktion i köket. Men utöver sina kulinariska användningsområden, är det också  som allergier, akne, bihåleinflammation, influensa, högt kolesterol, candida infektion, kronisk trötthet, kontaktdermatit, halsont , gikt, artrit och ont i halsen.

För att dra nytta av denna produkt, bör du definitivt leta efter organiskt äppelcidervinäger i stället för destillerat eller syntetiska versioner.

Honey

Honung anses vara den bästa naturlig antibiotika i världen och kan stärka immunförsvaret, inklusive våra vita blodkroppar, som är de som hjälper oss att bekämpa infektioner, influensa och förkylningar. 

Hur kan jag kombinera dessa ingredienser till ett naturligt botemedel mot sjukdomar?

Kom ihåg att var och en av dessa ingredienser har mycket att erbjuda när det gäller din hälsa, och de är alla kraftfulla inslag i kampen mot sjukdomar. Det bästa sättet att konsumera dem är att blanda dem ihop och därigenom förbättra deras effekter. Vid blandning vitlök, äppelcidervinäger och honung tillsammans, du är kvar med en stor naturläkemedel som kommer att vara mycket effektivt för att minska högt blodtryck, förkylningar, infektioner och andra kroniska problem som cancer, astma, artrit, infertilitet och impotens.

Olika studier har visat att kombinera egenskaperna hos dessa tre super livsmedel skapar ett otroligt kraftfullt verktyg som kan bidra till att bekämpa cancerceller. Patienter som behandlats med denna blandning har 

Du behöver inte göra något speciellt för att förbereda detta recept. Förutom det faktum att det innehåller billiga ingredienser är stegen för att förbereda den väldigt enkel.

Ingredienser

  • 1 kopp äppelcidervinäger (250 ml).
  • 1 kopp ekologisk, unpasteuriserad honung (400 g).
  • 10 vitlöksklyftor.

Vad gör du?

landa alla ingredienserna i en glasburk och skaka i ca 90 sekunder.  innan det börjar att förlora de flesta av sina egenskaper. Du kan få den i kylskåpet, men håll den alltid täckt.

örja med att ta två matskedar av blandningen så snart du står upp på morgonen. Om du besväras av smak, kan du alltid späda ut det i ett glas vatten eller färsk frukt juice. Du kommer att börja se resultatet av detta läkemedel ungefär två veckor efter att du började konsumera den.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar