Honung och vitlök lever

 Det är en naturlig antibiotika som är hög i antioxidanter och vitaminer, som kan regenerera en ohälsosam eller toxisk levern.

Det är viktigt att du kommer ihåg att använda honung så rent och organiskt som möjligt. Om du är osäker att honungen du har hemma är några av dessa saker, är det bäst att inte äta det eftersom det kan hamna göra mer skada än nytta.

Hur som helst kommer det enkla och superb den kombination av organisk vitlök och ren honung ger dig en underbar inre balans som kommer att rengöra din kropp och stärker immunförsvaret.

ara prova en matsked av denna honungs- och vitlökbehandling en dag för att börja se resultat efter en vecka. Är du redo att börja?

Fördelarna med en honning- och vitlök behandling för levern

n av de saker som du får aldrig glömma, det är en 

Det betyder att varje dålig illa, som att använda tobak, en dålig diet och leva ett inaktivt liv, alla kan ha negativa konsekvenser.

Upptäck 10 tips för att rengöra levern

Det finns ingen tvekan om att du ibland under den senaste tiden har haft dagar där kroppen har känt svullen, har du haft låga energinivåer, en dålig smak i munnen, eller om du kan ha känt att din matsmältning är mycket tung. Vad orsakar detta?

Vanligtvis indikerar dessa symtom att din lever är full av toxiner och att den inte kan bli av med dem effektivt. Men innan du går till apoteket, 

 • n hälsosam lever säkerställer korrekt cirkulation och blodflöde. Det eliminerar också de toxiner som byggs upp i kroppen över tiden.
 • Du måste dricka mycket vätska för att ge denna naturliga avgiftning. Din lever behöver också goda nivåer av vitamin C och antioxidanter som hjälper till att regenerera vävnad och optimera dess funktion.
 • Ät en kost som är naturligt fritt från bearbetade livsmedel och ingredienser såsom mjöl och socker, för att stärka din spakar hälsa.
 • Under tiden, vitlök och honung två fantastiska resurser som du kan lägga till din dagliga kost för att säkerställa en sund leverfunktion. Vi kommer att förklara för dig hur de fungerar.

Fördelarna med organisk honung för leverhälsa

Honung är en naturlig hälsofördel. Den är rik på glukos, mineraler, antioxidanter och vitaminer, vilket gör den till en av de bästa valen för levern.

n av de bästa egenskaperna hos

 • honung är att det är en naturlig antibiotika som bekämpar inflammationen. Detta är tack vare innehållet i ett ämne som kallas inhibin, ett ämne som har antimikrobiella egenskaper. Den bästa honungen som tar hand om din lever är gjord av rosmarinblommor. Gluskosen absorberas lätt och omvandlas omedelbart till energi. På så sätt orsakar det inte att din lever fungerar för hårt, och det kräver inte heller för mycket glykogen i omvandlingen.
 • Honung är ett naturligt botemedel mot avgiftning som stärker Venet till levern och ger för regenerering hos människor som lider av fettlever.
 • Återigen måste vi upprepa att honungen du väljer måste vara ren och organisk.

också ta reda på om du har fettlever

Vitlök för leverhälsa

Vitlök innehåller ett ämne som heter allicin, som är en kraftfull antioxidant, antibiotika och soppdrepene - och alla dessa otroliga fördelar för levern hälsa.

Många människor brukar äta vitlök på tom mage. Om du upptäcker att detta stör dig eller ger dig dålig andedräkt, prova den här enkla och läckra kombinationen av vitlök och honung istället.

 • Glöm inte att vitlök fungerar mycket bra för att bekämpa eventuella patogener som går till levern, samtidigt bidra till att eliminera toxiner som ibland ackumuleras till farliga nivåer.
 • Den metabolism spelar en viktig roll här, medan aminosyror och proteiner stärker levern, förbättrar matsmältningen och bekämpar onda kolesterolet (även känd som LDL).
 • Hur man gör honungs- och vitlöksbehandling

Vad behöver du?

1 glasflaska eller burk

 • 1 hel vitlök
 • är honung för att fylla kapaciteten hos glasbehållare som du har valt
 • Metod

Det första du bör göra är att skala vitlöksklyftor. Dela dem i två med en vass kniv. Detta kommer att hjälpa vitlökens naturliga och terapeutiska fördelar att absorberas av honungen.

 • ästa steg är väldigt enkelt. ara ha vitlöksklyfta i glasburken och häll honungen långsamt över.
 • Målet är att undvika bubblor och se till att vitlöket är heltäckt. nvänd en sked för att ta bort eventuella luftfickor som har inträffat.
 • Täck behållaren väl och
 • lämna den i en vecka. Därefter är det färdigt att ätas. ara prova en matsked av denna behandling av honung och vitlök för att förbättra leverens hälsa och ditt övergripande välbefinnande och hälsa.
 • Det är otroligt effektivt!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar