Hur bekämpa vätskeretention på bara en månad

Ibland kan du tro att du har lagt på några extra kilo, men sanningen är att du har en kroppsvätskesamling. Kanske du äter för mycket salt, har njureproblem, upplever en hormonell obalans, eller kanske din kropp helt enkelt inte eliminerar vätskor korrekt.

I den här artikeln kommer vi att visa dig en enkel och naturlig plan som hjälper dig att bli av med all den extra vätskan i kroppen som gör att du känner dig tung och svullen. genom att följa dessa enkla kostråd med naturliga livsmedel och ingredienser.

Fight vätskeretention med løkbuljong

n av de bästa du kan få i den här månaden är lök, en medicinsk livsmedelsprodukt som har använts sedan antiken. Lössen fungerar som en potent diuretikum och är också antiinflammatorisk och kan därför hjälpa till mot njureinflammation. Det har en mycket mild effekt på kroppen och har därför inga negativa bieffekter.

Du borde ha en lökbuljong varje dag. Det är därför en bra idé att göra mycket på en gång så att du undviker att laga mat igen varje dag.

n annan super fördel med denna soppa är att du kan göra det mer smakfulla med , som finns i hälsokostbutiker och några stormarknader. Havsvatten innehåller inget negativt natriuminnehåll och hjälper dessutom till att avlägsna vätskans ackumulering från kroppen. Det rekommenderas därför som ett ersättare för standardbordssalt i många recept. • 1 liter vatten
 • 3 stora lökar
 • 1 kopp havsvatten

skära upp lök och koka bitarna i vatten i minst en halvtimme. Häll ut vätsketyckorna och sätt den åt sidan. Du kan också lägga till extra smak med lite citronsaft.Denna buljong ska vara full i dag, mellan måltiderna. Det bästa är att dricka det en halvtimme innan du äter.

De kokta lökbitarna kan användas för grönsakssåser och soppor.

n grapefrukt om dagen

Citrusfrukter grapefrukt är en super rengöringsmedel för både lungor och lever, så vi rekommenderar att äta för en 30-dagars cykel.

De bästa tiderna för att få frukten är på morgonen före frukost eller innan du går efter middagen.

Om din smak är för bitter för dig, strö lite kanel eller tillsätt lite honung.

aturliga kosttillskott

Det finns två örter som bidrar till att förbättra den diuretiska effekten av denna behandling: 

Grönt te: Detta hjälper också kroppen att avlägsna överflödigt fett, samt ha en stimulerande effekt som har visat sig förhindra cancer.

Horsetail: Förutom att vara ett diuretikum, hjälper fält rulle också minska njurinflammation och gör hår, hud och naglar friska och starka tack vare innehållet av kiseldioxid.

, men om du tror løkbuljongen tillräckligt drycker mellan måltiderna, kan du också ta dessa som ett komplement i form av kapslar eller tabletter.

Välj en av dessa och drick / ät det dagligen i 30 dagar för att uppnå en långvarig diuretisk effekt.

Den mat som förvärrar vätskeretention

är du följer denna enkla plan är det också viktigt att du undvika livsmedel som kan skada njurarna och orsaka mer vätskeansamling. 

 • Salt: Du kan använda en liten havssalt när matlagning, men undvik vanligt bordssalt
 • färdigmat och stekt mat
 • Hermetikkmat
 • Coffee
 • Mjuka

Värme njurar

Som tidigare nämnts är njurar den viktigaste kroppen i kroppen för att bekämpa vätskeansamling. ftersom geni är så nära kopplat till vår energinivå kan mycket kallt väder vara skadligt. De vanligaste symtomen är smärta i botten av ryggen.

Om du känner den här smärtan eller inte, kanske du vill göra det till en vana att värma området varje natt, om mitten av ryggen. tt bra tips är att använda innan du går.

Var försiktig med vätskedrivande läkemedel

Vi rekommenderar att du våra naturlig kost tips innan man beslutar att vända sig till vätskedrivande läkemedel, eftersom dessa kan ha biverkningar såsom extrem känslighet eller nervositet. Tar du dem på recept, är det en bra idé att äta kost med låg natrium mat för att motverka effekterna, till exempel:

 • Tomater
 • Vegetabiliska buljonger
 • bananer

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar