Hur man kan bli av överskottssyra från kroppen

 Det låter dig ta reda på om din kropp är i alkalisk tillstånd, eller om du har höga syrgasnivåer som äventyrar dig.

är vi pratar om pH talar vi om potentiellt väte, vilket är en måttenhet som bestämmer koncentrationen av vätejoner i kroppen. För att förstå detta koncept bättre du måste veta att syranivåer mäts från en skala från 1 till 14, där 1 är helt surt, 7 är neutralt och 14 mest alkaliska. men vissa gifter kan dåliga matvanor och stress orsaka syranivåer i kroppen ändrar pH och gör det mycket syrligere.

när kroppens pH-förändringar, reagerar blodet och tar bort viktiga näringsämnen som de inre organen för dina behov för att fungera, 

Varför är det viktigt att balansera kroppens pH?

är kroppen är något alkalisk och har ett pH över 7, kan det skydda sig från vissa sjukdomar. Å andra sidan, när din kropp upplever höga syranivåer finns det en större chans att du kommer att drabbas av kroniska sjukdomar som diabetes, fetma, migrän, grå starr, cancer, artrit, allergier, och många andra.

äring och pH

 Vissa livsmedel kommer avsevärt att öka syrornas nivåer i kroppen, medan andra kommer att alkalisera. I allmänhet kommer djur- och mejeriprodukter att öka dina pH-värden. Medan frukt och grönsaksprodukter har egenskaper som alkaliserar ditt pH. ftersom din kropp behöver ett balanserat pH bör du försöka äta en balanserad mängd av dessa två livsmedelsgrupper. Om du kan kan du försöka undvika mat som leder till ökad syrahalt, som snabbmat och färdiga måltider.

Hur kan jag bli av med syra i min kropp och balansera mitt pH?

Förutom att äta bra bör du också veta att det finns faktorer i miljön som påverkar ditt pH-balans. Därför bör Dessutom bör du prova några av dessa tips för att se till att din kropp har balanserat pH-värden

 • Öka mängden gröna bladgrönsaker, och dricka en grön smoothie varje dag.
 • Gör en vana att dricka ett glas krämhärdat vatten och citron på en tom mage varje dag.
 • Öka mängden frukt och grönsaker, särskilt råa gröna grönsaker.
 • Undvik färdigmat och friterad mat.
 • Undvik raffinerade produkter som socker och mjöl.
 • Öka mängden vatten av hög kvalitet.
 • Försök att tvätta ditt hus med naturliga produkter som läsk, citron och ättika.
 • Ta hand om kemiska hår och hudprodukter eftersom dessa produkter ofta är giftiga. Försök också fler naturliga alternativ.
 • Ät mer mat med grönsaker och ät mindre portioner med kött. Men om du ska äta kött bör du se till att djuren är trött på gräset.
 • Försök lägga till produkter som vete, korn, alger, cayenne och spirulina till din kost.
 • Drick ett glas 1 matsked läsk varje dag.

 så vad väntar du på? Kom igång idag och se till att din kropp förbli alkalisk och skyddad mot onödiga sjukdomar!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar