Hur man kan bli av överflödig vätska i kroppen på mindre än en månad

 Vissa människor kommer att få problem med kroppen som vistas i vätskan under perioder, såsom övervikt, graviditet, värme, klimakteriet och andra faktorer. Här är några naturliga lösningar som, om de följs dagligen, kan eliminera överskott av vätskans ackumulering på mindre än en månad.

Juice med grapefrukt och vattenmelon

Detta är två frukter som har visat sig vara mycket effektiva i att hjälpa kroppen att avlägsna överskott av vätska:

 • grapefrukt: Detta är en frukt som har visat sig innehålla aktiva substanser som har en positiv effekt på kroppen. Det hjälper till att rensa kroppen, har en positiv inverkan på levern och hjälper till att lösa ohälsosamt kroppsfett.
 • Vattenmelon: På grund av vattenmelons mycket höga vattenhalt är detta ett utmärkt diuretikum. och innehåller bara 20 kalorier per 100 gram.

Drick 1 till 3 koppar med en av dessa fruktjuicer dagligen Om du vill ha en mildare smak kan du blanda i någon stevia.

Du kan välja en frukt över en annan, eller byta. nledningen till att vi rekommenderar dessa två val är att du vanligtvis äter vattenmelon på sommaren. Å andra sidan är grapefrukt lättare att få tag på på vintern. (men vara säker på att detta kan vara berusad). Drick en droppe varje morgon blandat med lite honung eller olja.

Lökar

Lök är tillgängliga året runt, men på vintern känns en het soppa bättre än en kall dryck. Koka två eller tre lök i en och en halv liter vatten i 30 minuter. Ät buljongen mellan måltiderna eller, om så önskas, en halvtimme före en vanlig måltid. nvänd lite havsalt för att smaka på buljongen.

Fotbad

Om du har vätskeansamling, eller ödem i benen och vristerna, är det lämpligt att ta ett fotbad med hästsvans och rosmarin . Koka en liter vatten och koka i 5 till 10 minuter med 2 msk morot och 2 msk rosmarin. Ta bort den från värmekällan och låt den svalna i 10 minuter. Silce och tillsätt en halv portion salt. är vätskan är uppvärmd, låt dina fötter vila i vätskan i 15 till 30 minuter.

Kalla duschar för ben

är du tar en dusch, 

 • Före duschhuvudet på utsidan av höger ben.
 • Flytta duschhuvudet ner till insidan av högra vristen.
 • Flytta duschhuvudet upp till utsidan av vänstra fotleden.
 • är du når ditt knä, gå ner på framsidan av höger ben, byt vänster ben och flytta duschhuvudet uppåt.
 • Gör om möjligt detsamma på ankles baksida.

är du torkar dina ben efter duschen, använd en grov handduk och massera huden från fotens botten uppåt.

Massage Massage

 nvänd en kräm eller gel bas (såsom x Din vanliga hudkräm..), loe vera gel eller oljor som mandelolja, sesamolja, olivolja, etc. tillhandahålla en god tillgång droppar med en eller två av följande essentiella oljor:

 • osemary
 • trollhassel
 • kastanj
 • CypressVila med fötterna höjs

För att förhindra dålig cirkulation i benen och förhindra vätskeansamling i benen, n annan bra lösning är att lägga benen högt i en halvtimme innan du lägger dig. Placera dina ben mot en vägg, till exempel. i en L-form. Den här sista träningen kan göras flera gånger om dagen när du har lite extra tid. Detta är särskilt viktigt om du sitter mycket eller står mycket under dagen.

ilder med tillstånd från robbplusjessie och utomhus.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar