Hur man gör saft av lök för att förhindra håravfall

Tusentals människor runt om i världen lider av alopeci eller håravfall. ndra drabbas av långsam hårväxt eller fint, sprött hår. n hemlagad lösning på detta problem är juice av lök. Läs mer om  i följande artikel.

håravfall och sprött hår

Även om det anses normalt för människor att förlora mellan 50 och 100 hårstrån per dag, har alopecia varit ett problem för miljontals människor, vilket får dem att söka råd från läkare deras. ågra orsaker som människor upplever håravfall inbegriper stress eller en dålig diet som saknar tillräckliga proteiner och vitaminer.

Håravfall kan påverka människors självkänsla, vilket gör att de blir deprimerade och oroa sig mer, vilket gör det att ännu fler hår flingor från hårbotten. Det finns många naturläkemedel för att förhindra alopeci och stärka skört hår, och en av de mest effektiva lösningarna är lökbaserad.

För att använda lök för att förhindra håravfall

Detta är en naturlig, säkert och effektivt sätt för att förhindra håravfall och stimulera hårtillväxt med noll biverkningar (utom lukten av lök) och inga allergiska reaktioner. Detta betyder inte bara att håret kommer sluta falla, men det kommer också att växa starkare och snabbare tillbaka.

Du behöver inte oroa sig för att använda några dyra eller kemiska metoder som skulle skada hårbotten och förstöra håret som du har nu. Lök är en grönsak med många goda egenskaper, och om du använder denna behandling under en längre period, kommer det att göra alla dessa "kala fläckar" som orsakas av håravfall kommer att försvinna, och fylls med nytt, starkt hår.

Du bör komma ihåg att lök inte är ett magiskt element som gör mirakel på håret. Om du vill se verkliga resultat måste du också behandla orsaken till alopeci. Det innebär att äta en hälsosam, balanserad kost, sänka stressnivån och ha en god natts sömn varje dag.

Många människor är skeptiska till hur effektiva en hemgjord remedi mot håravfall verkligen kan vara. Men det är värt att notera att många vetenskapliga studier har visat att lök och särskilt juicer deras är mycket bra för att förhindra håravfall och andra problem som är förknippade med mjäll, svampinfektioner och svampangrepp. Vissa studier visar också att lök kan hjälpa till att förhindra att håret tidigt gräver.

Varför växer lök hår?

Lök har ett stort antal komponenter som är bra för hårväxt, särskilt svavel. är man applicerar juicer i hårbotten, förbättras blodcirkulationen, vilket gör det lättare för nytt hår att växa. Dessutom är svavel känt för att förbättra kroppens produktion av kollagenvävnad, vilket är nödvändigt för hårväxt.

Du bör veta att håret växer från hårbotten i hårbotten, och dessa folliklar behöver tillräcklig blodtillförsel för att vara stark och producera nytt hår. Förutom de tidigare nämnda egenskaperna är lök antibakteriellt, vilket innebär att de blir av med svampar och bakterier som lever i hårbotten och förhindrar normal hårväxt.

Å andra sidan håller juice av lökhår av tunt och skirtat; Det gör det starkt och hjälper till att förhindra att det bryts. Du kan uppnå stor hårvolym genom att använda detta läkemedel.

Så här applicerar du juice av lök för hårväxt

Du måste först extrahera saften från vissa slingor och applicera sedan vätskan i hårbotten med mild massage. Det är enkelt och enkelt! För att göra detta, skalla två eller tre slingor och skära dem. Sedan skickar du dem i en matberedare eller mixer. Du kan också riva av dem. I princip får du bara saften ut. Då kan du applicera saften direkt i hårbotten eller våt en bomullspinne och placera den på din hårbotten.

Kom ihåg att lukten är ganska stark, så vi rekommenderar att du gör denna behandling på kvällen eller helgen, eller genom att använda mycket parfym för att täcka lukten.

 Du kan täcka ditt huvud med en duschlock eller en plastpåse så att saften blir djupare in i huden. Skölj sedan med mycket varmt vatten och använd samma schampo som du alltid gör - en som saknar kemikalier. Upprepa denna behandling tre gånger i veckan och du kommer att börja se resultat inom två månader.

Du kanske tror att åtta veckor är för långa för att vänta på fullare hår eller minskad håravfall.  Därför bör du gå till en säker och långsiktig behandling istället för att välja en snabb, icke-hållbar lösning.

För att öka effektiviteten av denna behandling rekommenderar vi att du äter rålök i sallader. Vissa människor använder för att blanda löken med ett skott av rum, lämna det över natten, blanda sedan blandningen innan du applicerar saften nästa dag. Du kan också göra en alkoholfri blandning genom att blanda saften av 1/4 av en lök med matsked honung. Du kan använda detta för ditt hår eller inkludera det för din frukost på morgonen.

 landa en matsked lökjuice med en matsked citronsaft. Massage denna vätska i håret och låt det stå i tre timmar. Tvätta sedan ditt hår som du normalt gör.

Vi hoppas att du haft den här artikeln om hur man gör Juice of Onion för att förhindra håravfall!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar