Hur avlägsna öronvax naturliga

 Detta kallas öronvax. Det leder till nedsatt hörsel, och i värsta fall kan det leda till punktering. I den här artikeln lär du dig hur du tar bort öronvax naturligt.

Öronvaxbildning uppstår ofta med förkylningar eller allergier som leder till mer näsutsöndring.

aturliga metoder för att ta bort öronvax

 Vi listar de bästa hemligheterna för att bekämpa detta vanliga men obehagliga fenomen i nästa avsnitt.

ntiseptisk växtutvinning

 Tillsätt en matsked torkade Camillas i en kopp kokande vatten och sjud under cirka 10 minuter. Täck koppen för att behålla växtens eteriska oljor. Då drar du snarare genom en sikt innan du tvättar dina öron med vätskan.

xtraktion av fläder och ögontröst

 Sätt örterna i en kopp kokande vatten och låt det dra i ca. 10 minuter. Drick tre koppar extraktet dagligen, efter varje huvudmåltid. Det är viktigt att örterna lagras i en lufttät behållare skyddad mot solljus.

Olivolja

Detta är en enkel metod. Värm oljan tills den är ljummet och droppa en och en droppe i örat för att mjuka öronkoppen. Denna metod kan ta några dagar, men tar bort öronkanalen naturligt från öronkanalen.

ed Sun Hat xtraction

Detta är en bra metod om du har en infektion.  Skapa avdraget på samma sätt som tidigare nämnts. Drick två till tre koppar om dagen.

Slutsats

 Det är fortfarande klokt att rensa öronen en gång i månaden för att förhindra komplikationer i hörselgången.

Även om det är vanligt , eftersom de lätt kan trycka öronvax djupare in i örat. Du hamnar sålunda med punkterad cervikal hud.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar