Hur man använder eteriska oljor muskler och leder

Muskuloskeletala tillstånd blir vanligare varje dag.

Dessa villkor kan bero på många saker, från skador efter träning eller dålig hållning, till naturlig nedbrytning i samband med ålder.

Tyvärr  Därför rekommenderar vi att du använder eteriska oljor för att lindra muskel- och ledvärk.

Det är sant att oral medicin är bekvämare att använda. Till exempel kan du ta dem vart du vill ha dem. Men 

Detta beror på att våra hudporer gör det möjligt för oljan att penetrera direkt i det skadade området på mycket kort tid. 

utan att skada några organ i matsmältningssystemet och utan att påverka blodtrycket. Ibland skulle vi vilja använda dem, men vi är överväldigade av det stora antalet befintliga produkter. Det finns trots allt

några eteriska oljor som passar bättre för vissa situationer än andra. 

Om du har ställt dig till den här frågan, fortsätt läsa.

Vilka är de bästa eteriska oljorna för muskler?

1. osmain och Camphor Oil

Denna essentiella olja är eftertraktad eftersom den är en utmärkt smärtstillande och muskelavslappnande olja.

Det är precis vad vi behöver när vi har muskelkramper och liknande smärta.  Med hjälp av datorer och mobiltelefoner, tillsammans med för lite tid att träna, har denna typ av smärta

stört oss mer än någonsin.

Därför är det bäst att använda eterisk olja av rosmarin och kamfer i det drabbade området innan du använder medicin för att hantera detta problem. Men

gravida kvinnor, ammar och barn under 6 år borde inte använda denna typ av olja.

2. Winter Green Oil 

tendinitbeteende

(epileptisk sjukdom) eller epikondylit? Vi vet att de är mycket avaktiverande stater, men det finns ett mycket kraftfullt sätt att behandla dem.  som kallas "naturlig aspirin".

Men de som är allergiska mot acetylsalicylsyra kan inte använda den. Som i föregående fall kan kvinnor som är gravid eller ammar, liksom barn under 6 år, inte använda den här eteriska oljan. Vid behandlingen kan ocksåeftersom de innehåller goda anti-inflammatoriska egenskaper. Om du har undrat vad du ska göra om du är en del av en grupp som inte kan använda vintergröna eller rosmariniska oljor, oroa dig inte.

Feberre

Olja har samma fördelar, med den fördel att

 De analgetiska effekterna är mycket starka, och 

Hur använder du dessa eteriska oljor? 

de är mindre invasiva än traditionella farmakologiska läkemedel.

Därför borde du tunna dem i andra ämnen som mandelolja eller solrosolja (arnica). 

Du uppnår samma effekt utan att utsätta huden för fara när du blandar dessa oljor med bäraroljor.  massera det drabbade området noggrant med mandelolja eller solrosolja.

ftersom dessa oljor innehåller antiinflammatoriska element,

  • handlar de om smärta och förbereder epidermis (epidermis) för den eteriska oljan du planerar att använda.  några droppar av de valda eteriska oljorna. 
  • smärtan minskar på några minuter. 
  • upprepa samma procedur upp till 4 gånger om dagen. Fantastiskt, eller hur? Slutligen har vi möjligheter att lindra smärta och kunna arbeta med alla aktiviteter vi älskar. äst av allt kan vi vara säkra på att
  • vi har en lösning som hjälper oss att leva bättre. 

Det finns vissa oljor för behandling av artrit. Dessa har antiinflammatoriska och smärtstillande egenskaper som kan hjälpa dig att lindra smärtan. Läs mer "

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar