Ling Gu punkt: Omedelbar lindring för ischias

Inom akupunktur finns det många viktiga punkter. tt arbeta med dessa kan öka ditt välbefinnande och hjälpa dig att bli av med smärta och sjukdomar. n fullständig akupunkturbehandling fokuserar vanligtvis på flera olika punkter. ågra av de viktigaste kan hjälpa dig med omedelbar smärtlindring från vissa typer av smärta.

I den här artikeln kommer vi att prata om . Detta kan ge dig omedelbar smärtlindring för ischias och ryggsmärta. Läs mer nedan.

Ling Gu: n punkt att notera

Ling Gu-punkt kan manipuleras varje dag, för att behandla en rad olika problem, bland annat de som rör på baksidan. Därför är denna punkt mycket populär bland personer som har kontorjobb som kräver att de sitter hela dagen.

, en kinesisk läkare känd över hela landet eftersom han använde tekniker som gav resultat. Han skiljer sig från andra akupunktur eftersom han använder få nålar för att uppnå stora effekter.

De punkter som upptäcktes av Master Tung var en familj hemlighet för generationer, tills han bestämde sig för att utsätta dem för en grupp elever. Tack vare det beslutet har vi nu tillgång till alla dessa fördelar.

. Du hittar den mellan första och andra metakarpal eller  om du vill. Det är lite ovanför den mjuka delen som gör att tummen kan vara oberoende av dina andra fyra fingrar. Om du lägger ett finger från den andra handen vid denna tidpunkt hittar du ett tomt område.

Om du arbetar på denna punkt korrekt det kan snabbt lindra smärta orsakad av ischias och ryggsmärtor. Denna fruktansvärda smärta, som ofta ligger i nedre delen av ryggen och ner i benet, förhindrar att människor flyttar sig normalt.

För att uppnå önskad effekt, placera en nål i motsatt Ling Gu-punkt. . I 75% av alla fall uppnås smärtlindring inom några minuter.

Denna punkt kan även användas för att lindra den andra ryggsmärta, liksom huvudvärk, smärta i fötter, menstruella kramper, och ells Paras. Det är så effektivt att det inte kan användas till gravida kvinnor eftersom det kan börja födelsen.

Direkt smärtlindring helt enkelt genom att klämma handen

nligt experter Ling Gu (även känd som Hegu) kan lindra ångest, ryggsmärta, särskilt de som rör ischias, huvudvärk och tandvärk använder för att sätta press vid denna punkt mellan tummen och pekfingret .kupunktur använder en nål för att behandla denna punkt, men du kan dra nytta av det genom att trycka på det.

Kinesisk akupunktur har erkänt mer än 300 poäng på kroppen. v dessa är behandlingen av Ling Gu-punkten en av de mest effektiva när det gäller att lindra smärta i ryggen.  Men för hundratals år har asiatisk medicin inkluderat behandling som en av dess "favoriter".

Ingen vet bara hur Ling Gu-punkten fungerar. n ny studie av akupunkturnålbehandlingar i händerna indikerar att det ökar blodflödet och därmed underlättar smärtan. ndra studier tyder på att det ökar produktionen av endorfiner, en typ av hormon som är känt som ett smärtstillande medel.

kupunktörer arbetar vanligen med Ling Gu-poängen som en del av en individuell behandlingsplan för att bli av med smärta. Denna plan innehåller många andra punkter i hela kroppen. Poängen som används för att behandla en patient med ångest skiljer sig från de som används för att behandla menstruationskramper. Ling Gu-punkten kan dock vara en gemensam nämnare för båda dessa behandlingar.

Om du vill försöka dig själv, föreslår akupunktörer att du sätter ett finger på området mellan tummen och pekfingret. Sätt ditt pekfinger på ena sidan av handen och tryck hårt. Om du gör det rätt, kommer det faktiskt att skada dig.

tt eller två minuter kan vara tillräckligt, men du kommer att känna verklig lättnad efter 20 till 40 minuter med konstant tryck . Om du inte känner någon lättnad efter en stund, försök med den andra handen.

Tanken är att du själv kan utföra denna teknik, antingen hemma, på kontoret eller på bussen.  Genom att trycka på Ling Gu-punkten kommer du att kunna lindra smärta i ryggen, liksom smärta orsakad av ischias, huvudvärk och menstruationskramper. Försök hålla trycket i trettio minuter och vänta inte tills smärtan är så stor att du knappt kan röra sig.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar