"Magiska" användning av örten vinvägen

Du har kanske hört talas om växtvinvägen, som skördas i både "kvinnlig" och "manlig" form. Det sägs att det under ytan har en ovanlig effekt på världen. Läs mer om . I denna artikel kommer du också att höra om de "magiska" egenskaper som örten ska ha.

Vinägeregenskaper

Vinrute är en flerårig aromatisk växt, med gulgröna löv. Det producerar små blommor. Det finns i torra klimat och trivs väldigt bra i Medelhavet. Det är en favorit i många hem och trädgårdar på grund av dess doft och eftersom det säkerställer att insekter stanna borta vissa grödor

Många forntida civilisationer används rue och omhuldade sina befogenheter. omarna odlade denna växt och tog med dem när de besökte fångar eftersom de trodde att det skulle hålla det "onda ögat" borta. Kineserna använde växten för att vända negativa tankar och önskemål. Keltiska trollkarlar sa att vinvägen gav skydd mot förbannelse och kunde användas vid läkning. land de första judarna och egyptierna var vinvägen helig. De tyckte att det var en gåva från gudarna.

I merika användes vinvägen bland infödingarna för att utföra häxverk. De trodde bland annat att om de höll en gren under månskenet innan de gav dem till sina nära och kära, skulle de vinna sin hjärtas hjärta för alltid.

är och hur planerar du en vinrutt?

Det sägs att effekterna av vinvägen blir ännu starkare (både medicinskt och andligt) om du samlar skjuten från någon annans trädgård och ser till att den person som planterar den vidare också är den person som kommer att använda det senare. Denna persons energi skulle då förbli i plantans blomma och stam. Här är några standardgrepp när du planterar en vinrutt. nvändningen av dessa tricks kommer att säkerställa vingårdens bästa egenskaper:

 • Plantera aldrig denna ört om du är arg, deprimerad eller stressad.
 • 
 • Om du planterar en vinrutt utan att tro på egenskaperna, eller bara för att du är nyfiken, kommer det inte att fungera.
 • 

Det finns två typer av denna växt: hanen (med stora löv) och honan (med små löv). Växla hankönorna till vänster i din trädgård och honan till höger.

Plantera aldrig en vinrutt på platser där det finns katter. Men det kan vara ett utmärkt sätt att förhindra att de använder delar av trädgården som en toalett . Vinrute håller också grodor borta.

Om du tycker att din växt torkar ut (eller bleknar), oroa dig inte eller försök att spara växten. Det är en tydlig signal att den absorberar negativ energi från omgivningen och ger dig bra.

Vilka hälsofördelar har en vinrutt?

Genom denna tid har denna ört använts i traditionell medicin. ågra av egenskaperna hos vinvägen är som följer:

 • och förhindrar inre blödningar.
 • Den främjar spjälkning genom att förhindra buksmärta och halsbränna, reducerande gas och osmält mat och stimulerar levern. Det är bäst att konsumera örten om man har ätit för mycket.
 • ffekten av att minska kramper och hjälper vid behandling av generaliserade kramper, diarré och magkramper
 • Det främjar friska menstruation genom att öka blodflödet till livmodern. Det rekommenderas inte när du är gravid eftersom det kan utlösa abort.
 • Det används för att minska stress, ångest, nervositet och sömnlöshet. Vinutute har lugna egenskaper r.
 • Det hjälper till att lindra chock från smärta eller belastning och minskar inflammation orsakad av reumatism och gikt.
 • Det kan hjälpa viktminskning och minska svullnader, samtidigt som det hjälper vävnaden att bli av med fett

Observera att om vinvägen konsumeras i stora mängder kan vara giftiga, särskilt om det finns olja i anläggningen blir ätit. Den är endast avsedd för extern användning. Du kan göra ett te med 12 blad per liter vatten. Koka denna blandning och låt den rita i tio minuter. Du kan dricka upp till två koppar varje dag.

Vilka är de "magiska" egenskaperna hos denna växt?

 • : n av de mest kända egenskaperna hos vinvägen är att det skapar en positiv fält runt den person som planterade ört.
 • : Ibland säkerställer växten att den rätta personen kommer in i våra liv, vare sig det är kärlek eller arbete.
 • : Vinutute har många hälsofördelar när det gäller att behandla sjukdomar och olika förhållanden.
 • : Om du bor i en miljö med mycket negativ energi kan du ta en viss vinrutt. Det absorberar den negativa energin som störde ditt hem.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar