Medicinalväxter att förbättra minnet

I naturen kan vi hitta mat och växter som kan förebygga och lindra många hälsoproblem. Här är också progressiv minnesförlust, ett tillstånd som kan vara mycket skadligt för livskvaliteten för dem som lider av det.

 Men plantorna brukar i hög grad användas för att stärka vår förmåga att tänka och komma ihåg de erfarenheter och situationer vi möter dagligen.

I denna artikel kommer vi att lära oss om vissa typer av medicinska växter som kan användas för att stärka vår hjärnkapacitet och förbättra vårt minne.

De medicinalväxter som används för att förbättra minnet, är växter som möjligt för oss att behålla den organiska molekylen acetylkolin längre, medan de hjälper till att skydda hjärnvävnad från våra fria radikaler. Även växter med högt innehåll av östrogen bör främja en bra minnesfunktion.

De bästa medicinalväxter att förbättra minnet är:

bondbönor

Detta är en växt som innehåller en stor mängd av kolin, som är en del av molekylen acetylkolin. tt dagligt intag av denna växt kan därmed främja hjärnans kapacitet och behålla minneskapaciteten.

bockhornsklöver

 Denna växt bör ingå i din dagliga kost, helst i form av te. Den rekommenderade dosen är 2 koppar dagligen.

Sage

Denna anläggning är rikt på antioxidanter och fungerar mycket P för cellernas förmåga att behålla acetykolin. Det kan tillsättas i vätska och dryck. Den rekommenderade dosen är 2 glas per dag, 1-2 gånger i veckan.

osemary

 för att kunna agera för att skydda acetykolinen, mot fria radikaler.

osemary kan sättas till vätska genom att koka en kopp vatten och sedan lägga till en matsked av rosmarinblommor. fter blommorna har ritats i ca. 10 minuter kan vätskan bli full. Den rekommenderade dosen är en liten kopp två gånger om dagen.

, speciellt massage på pannan och nacken. Det kan också användas som grundläggande tinktur genom att lägga några droppar i badvattnet.

Fänkål

 Som med rosmarinolja är det också vanligast att använda fenololjan för att massera nacken och huvudet. Oljan ska verka lugnande och lugnande.

rennesle

Daglig scum av brenneline är mycket viktigt för att upprätthålla östrogenhalten, vilket förhindrar minnesförlust. Symptomen som är förknippade med minnesförlust bör minskas med en hög brännskada. Växten ska ätas varje dag och kommer att hålla dig fri från minnesförlust.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar