Medicinalväxter mot ledvärk

Gemensmärt är vanligt bland människor.  Visste du att du kan använda  Detta är ett ekonomiskt och enkelt sätt som kan vara till stor hjälp.

Fördelar med medicinska växter mot gemensam smärta

Kan medicinska växter verkligen hjälpa dig om du har smärta? Ja, det kan de. Även om många människor är vana vid att använda antiinflammatoriska piller eller läkemedel som kan vara användbara, kan de skada din lever på lång sikt. Därför kan 

Ibland kan smärta förekomma före så kallad reumatisk artrit, varför du alltid ska undersökas av en läkare. Men låt oss ta en titt på hur örter kan hjälpa dig:

  • Örter kan hjälpa till med 
  • Den  och ökar lymfatiska rensning. lla mindre viktiga toxiner i kroppen som orsakar inflammation och smärta.
  • Många örter kan fungera som antibiotika
  • De har också antiinflammatoriska egenskaper
  • De slappnar dig, hjälper dig att slappna av, liksom bort muskelspänningar, vilket i sin tur leder till mindre tryck på lederna

Medicinalväxter för för att lindra ledvärk

1. Gurkmeja

Gurkemeie borde alltid vara hemma. Det minskar inflammationen i kroppen mycket effektivt. Gurkmeja kan också hjälpa dig att slappna av och är perfekt för muskler, ben och leder. Tack vare de viktiga antiinflammatoriska egenskaperna är det bra för ledsmärta. 

2. Storborrerot

tt av de bästa sätten att behandla och bekämpa smärtan är att använda . Förutom valnötter, blå fisk, makrill eller lax, stor berusad kruka ska ingå i kosten. Den har starka antiinflammatoriska egenskaper och bör ätas två gånger om dagen. Du kan köpa stora borrkrukor i hälsokostaffärer, antingen hackade eller torkade. 

3. Ginger

De goda fördelarna med ingefära presenteras ofta i media. Den innehåller . llt tack vare sina två huvudkomponenter: en COX-2-hämmare och TF som ursprungligen stoppar inflammation av prostaglandin 2. Många studier garanterar också ingefäraffektivitet för reumatisk artrit eller artros. Ingefära minskar , utan några biverkningar. Missa inte det.

4. Linfrön

 De kommer att stärka ditt immunförsvar och minska toxinerna i kroppen som ackumuleras i lederna, vilket orsakar smärta. Liksom ovanstående växter, kommer de också att minska inflammation och lindra smärta. . Linfrö förlorar sina egenskaper när de upphettas. Två matskedar per dag är den rekommenderade mängd linfrö som ska tas.

Du vill märka hur mycket bättre du känner!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar