Naturligt rengöra bronkerna

är behöver du städa ? Varje gång du upplever ett problem som är relaterat till dem. Detta kan vara en inflammation eller du får inte andas ordentligt på grund av överdriven slem.

Sådana problem kräver speciell medicinsk behandling och vård. Det spelar ingen roll hur gammal du är. åde barn och vuxna lider av . I den här artikeln kommer vi att komma med några tips som du kan följa hemma. Dessa tips hjälper till att dessa problem inte längre visas.

ättsmedel som rensar bronkierna

1. Tea ucalyptus

 betyder att lugna ner slemhinnor. Det är också en av de bästa naturläkemedlen för bekämpning av influensa eller förkylning, liksom behandling av bronkierna. Om du vill få de fördelar denna anläggning ger, kan du använda följande tips:

 • Koka en liter vatten. Så snart det kokar har du fem gram eucalyptusblad.
 • Låt det koka igen. Släck sedan av värmen och låt den dra.

Du kan dricka små koppar av denna tonåring hela dagen. Se till att din tonåring har rumstemperatur när du dricker den. Det ska aldrig vara kallt.

Om du vill förbättra hälsan i luftrören, kan du också 

 • Koka två liter vatten och tillsätt 100 gram eucalyptusblader. Lägg en handduk över huvudet och andas av ångan från denna extraktion. Gör det två gånger om dagen.

2. Morotjuice med honung

Var du förvånad? För att blanda morötter med honung, kommer att ge dig stora fördelar som verkligen kan förbättra . Denna behandling hjälper dig att bli av med näsa och hals och du kommer snart att upptäcka att du andas lättare.

 • Morotjuice innehåller stora mängder beta-karoten och -vitamin.
 • I kombination med honung blir detta ett naturligt antibiotikum berikat med vitaminer. tt mycket bra sätt att minska vägenheten.
 • Hur gör du detta läkemedel? Det är väldigt enkelt. Tillsätt några morötter och ett halvt glas vatten till mixern. landa väl ihop och lägg till två matskedar honung.
 • Drick detta rum härdat. Helst bör du dricka denna dubbla rumsdagen. n gång på morgonen och en gång före middagen. Det smakar gott och är därför lämpligt för barn.

3. Tranbär med ingefära

Det är dags att lära sig tranbär. Detta är en hälsofrämjande frukt, som är Vi vet att det inte alltid är lätt att få denna frukt. Du behöver det i sin naturliga form, om du vill utnyttja alla fördelar.

Om du skulle få tag på tranbär i snabbköpet, vet att det är perfekt för att lossa tight bronkerna, rena och stärka dem. :

 • Koka 200 gram tranbär i tio minuter.
 • Sätt sedan dem i en mixer med ett halvt glas vatten.
 • Silikera vätskan och kassera resterna av bären.
 • Sedan har du en matsked av ingefära. Drick det hela dagen. Det kommer säkert att ha en positiv effekt på bronkierna.

4. Sandelträsdamp bidrar till bronsens goda hälsa

Har du någonsin hört talas om alla goda egenskaper sandelträolja? Denna olja finns tillgänglig i alla hälsokostaffärer. Det är känt som ett av de bästa sätten att behandla bronkierna. Det tar bort slem, minskar fuktigheten och rensar bronkierna. Denna olja är inte dyr och med tanke på alla fördelar den ger, kan det vara värt att få det i huset hela tiden . Detta naturliga alternativ kommer att göra underverk för dina bronkier.

 • Koka två liter vatten.
 • Har sex till tio droppar sandelträolja. Låt vattnet koka lite mer. Så snart detta är klart står det klart att du kan andas i ångan.
 • Var försiktig och se till att du inte brinner. Inandas ångan i minst tio minuter.

Detta kommer att hjälpa dig att minska ogräsheten och bli av med dina symtom. Utför behandlingen tre gånger om dagen.

5. Telim och tallnålar

Om du hittar limbladen är detta en utmärkt och prisvärd behandling. Många hälsokostaffärer säljer färdigt te med denna ingrediens. 

 • Teblad och tallnålar är en utmärkt och naturlig behandling av bronkier. åda elementen har . De kan sänka feber, eliminera slem, minska hosta och orsaka bröstmusklerna att slappna av.
 • Du borde dricka denna tonåring två gånger om dagen. llt du behöver göra är att laga en kopp vatten och ha i fem limblad och fem gram tallålar. Vänta på att vattnet ska koka. Låt det vara i tio minuter.
 • Slutligen blandar du blandningen och har lite honung. Det kommer att lindra dina symtom och det smakar gott.

Vi hoppas att du gillade den här artikeln om Så här rengör du naturligtvis dina brons !

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar