Naturligt förstärkning av immunsystemet med hjälp av ostron

Det finns en naturlig, underbar och effektivt sätt att stärka immunförsvaret som du kanske inte vet om, och att du kommer att älska att ta reda på om: att äta ostronskivling.

Detta är en av de mest hälsosamma och näringsrika svamparna som naturen har gett oss. De är läckra, rika på vitaminer och mineraler, och innehåller även aktiva substanser med goda antivirala och antibakteriella egenskaper.

Det som är intressant om ostrontoppar är att Detta innebär att de är en typ av mat med medicinska egenskaper som vi kan göra bra rätter och rika recept med.

Det var inte för första världskriget att västvärlden upptäckte sina fantastiska egenskaper. Sådana funktioner inbegriper behandling av infektioner samt att vara en näringsrik mat i tider med fattigdom, hunger och sjukdom.

Våra behov är inte så extrema i dagens samhälle. Men vi är fortfarande sårbara: faktorer som stress, ångest eller ständigt liv och byst sänker vårt immunsystem varje dag utan att förstå det.

Prova oststersoppa! De är ett naturligt alternativ till klassiska vitaminer som finns på apoteket. De är också goda och så kraftfulla när det gäller fördelar som de kommer att överraska dig.

Vi kommer att prata om dem i dagens artikel.

immunsystemet och din livsstil

Immunsystemet är nära besläktad med din livsstil, och därför med följande aspekter:

 • Din diet
 • Training
 • Din förmåga att hantera 
 • Hours du sover

kvaliteten på alla dessa aspekter påverkar immunsystemet, och i synnerhet på förmågan kroppen måste reagera på sjukdomar, infektioner, patogener, allergier och så vidare.

ågot vi alla vet är att vi inte alltid tar tillräcklig hänsyn till vad vi äter, stress är ibland överväldigande, och våra liv blir mer stillasittande än det borde vara.

Därför blir vi gradvis och har större risk för diabetes, artrit eller andra autoimmuna sjukdomar.

, och så vidare. tt ta hand om dessa strukturer, organ och vävnader innebär att vårda vår hälsa.

Hur kan ostronpipa hjälpa oss

Östersoppa är en av de mest kända svamparna i uropa idag. Under de kallaste månaderna av året hittar du dem i de levande och döda löviga kullarna i lövträd.

Du kan också odla dem hemma eller köpa dem i livsmedelsbutiker. Det spelar ingen roll hur man får tag i dem eftersom du definitivt inte kommer ångra att köpa dem.Faktum är att du börjar märka sina fantastiska effekter dag för dag.

Vi kommer att förklara dem för dig nedan.

Den sundaste svampen i kroppen

 • land de mest värdefulla ämnena som finns i ostrontoppar är polysackarider.
 • Tack vare dessa element kan vi stimulera aktiviteten hos makrofager. Detta är en typ av vit blodcell som är ansvarig för att detektera och attackera virus, bakterier och fler patogener.
 • som också finns i denna svamp hjälper till att försvara din kropp mot infektioner och stärker vårt immunsystem under hela vintern.

Minska dåligt kolesterol eller LDL med ostronskalning

Ostepipa innehåller lovastatin, en typ av statin som kan reducera LDL eller dåligt kolesterol.



Dessa svampar är rika på vitaminer och mineraler.

Östersoppa är fantastiskt för hela familjen. De är också goda att äta när du känner dig orolig eller ens när du har varit sjuk och de är väldigt näringsrika.

 • De innehåller vitaminerna , D, C och K, liksom omättade fettsyror (omega 3, 6, 7, 9) och bioflavonoider.
 • Dessutom är de rika på järn, zink, , fosfor, selen och jod.
 • Du bör också veta att oststersoppa innehåller svampfibrer. Detta gör det möjligt för probiotiska bakterier att sprida mycket mer för att ta hand om vår matsmältning och tarmhälsa.

Vi kan inte heller glömma att probiotika är väsentliga för att stärka immunförsvaret. Otroligt är denna fördel hög i ostartoppar eftersom 

Vad är det bästa sättet att äta ostronskal?

Du hittar oststersoppa i många former i snabbköpet. De kan till exempel bearbetas, konserveras eller blandas i färdiga måltider.

Det bästa sättet att äta ostronskal är emellertid i sin hela och naturliga form. Först då kommer du att nämna alla dess aktiva ingredienser som ger en synergistisk, bestående och exceptionell effekt.

vslutningsvis finns det många sätt att ta hand om immunsystemet, men ett viktigt sätt är genom mat och ostron kan hjälpa till.

Tveka inte att inkludera dem i dina måltider - du kommer att älska dem.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar