Naturligt behandling av artrit

artrit är en av de vanligaste plågor man kan få och är ganska försvagande på grund av den intensiva smärtan det orsakar i lederna.

 Därför rekommenderar vi att efter man får en korrekt och korrekt diagnos, det första man måste göra börja lämplig behandling, medan man använder naturläkemedel för att förbättra deras tillstånd och minska smärtan.

Övningar för rthritis

Majoriteten av gikt- och artrosbehandling experter är överens om att de som lider av denna sjukdom på något sätt ska sluta fysisk aktivitet. Det är snarare tvärtom: Om de fortsätter att göra aktiviteter som utövar lederna och stärker musklerna, kommer sjukdomen att bli mycket mindre aggressiv. Detta kommer att låta de som lider av denna sjukdom leva ett mycket mer normalt liv, även under dessa omständigheter.

 Denna verksamhet kommer inte bara att fortsätta att röra sig leder och muskler, de kommer också att öka ben i kroppen, kommer att förhindra risken för artros. De kommer också att stärka patientens sinne, som kan hindra utvecklingen av depression, som kan utvecklas hos dem som drabbas av denna sjukdom.

Vilken mat ska jag äta om jag har artrit?

Den som lider av artrit bör försöka att äta mat som lugnar dem och hjälper dem att minska smärta som orsakas av sjukdomen. Som tidigare nämnts, bör de fortsätta att stanna fysiskt aktiva när de äter dessa rekommenderas mat:

  • Fiskolja: Mycket effektivt för att minska inflammation. Denna produkt innehåller kapslar och rekommenderas att ta två gånger om dagen. n gång på morgonen och en gång på kvällen. De flesta som har provat denna produkt har haft mer framgång med detta, jämfört med receptbelagda tabletter från sin läkare.
  • Omega-3-fettsyra:  De är också utmärkt för hjärtat och tar bort fett från blodet, vilket är varför de rekommenderas för dem som lider av högt kolesterol, trilyserider och hjärt-kärlsjukdom. Dessa fettsyror finns i tonfisk, lax och sardiner.
  • Gamma-linolensyra: Denna syra kan hittas i orageolje (gurkörtsolja) och ripsfrø. Denna produkt minskar svullnad och styvhet som kommer från sjukdomen.
  • Örter: Gurkmeja och ingefära är utmärkta antiinflammatoriska, och kan vara lika effektivt som recept tabletter. De är också otroligt bra för att stärka immunförsvaret. Du måste dock vara noga med att inte ta för mycket av dessa, när nästa stora mängder kan orsaka matsmältningsproblem.

Sist men inte minst: De viktigaste tipsen att tänka på är de som rör sig. Genom rörelse kommer du att uppnå bästa livskvalitet, med smidighet och flexibilitet under de närmaste åren.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar