Finnar och pormaskar: Grönt te kan hjälpa

finnar och pormaskar, föroreningar i pannan eller näsan ...  De är så vanligt numera att det är en bransch som ständigt förändras och som kontinuerligt genererar nya krämer och behandlingar för dessa föroreningar som förekommer i huden.

Men visste du att något så billigt och hälsosamt grönt te kan vara din bästa bundsförvant i kriget mot finnar och pormaskar? I den här artikeln visar vi dig tre enkla steg med grönt te för din hud.

1. nsiktsmask av vit lera och grönt te

Du har kanske redan hört talas om fördelarna med att använda vit lera på huden?  Den rengör huden väl från botten av brunnen för att desinficera, och är därför perfekt för behandling av finnar och pormaskar

  • n ansiktsmask vit lera och grönt te har underbara uppstramande egenskaper, behandlar finnar och pormaskar och avslöjar en hälsosam och glödande hud. Men var kan du få vit lera? Prova din lokala hälsokostaffär. Det är inte dyrt - faktiskt ganska rimligt. Du kan hitta den i pulverform, och det är super lätt att göra en mask av det.
  • För att förbereda denna behandling är det första du måste göra för att göra en kopp te på gröna teblad och en halv kopp vatten. nvänd klorfritt vatten om möjligt, men oroa dig inte om du inte har tillgång till detta.
  • Lägg sedan till det vita lerpulvret. landningen ska vara tjock nog för att smörjas på huden som en pasta. landa väl och stryk masken över ansiktet, speciellt där du har föroreningar och blackheads.
  • Håll masken på i 15 minuter, skölj sedan med kallt vatten. Det är en bra idé att använda denna behandling två gånger i veckan.

2. Toner med grönt te och äppelcidervinäger

Denna toner är utmärkt att använda på kvällen tre gånger i veckan. De två ingredienserna bildar en super kombination mot finnar och pormaskar som ska vara en viktig del av skönhet rutin.

Men varför äppelcider akne? Tja, äppelcidervinäger är bra för att bekämpa hudens rodnad utöver svarta hudar och hjälper till att balansera hudens pH.

För att göra denna toner måste du först göra grönt te. Tillbringa lite mindre än en halv kopp vatten, lägg till tre gröna tepåsar och få dem att känna sig bekväma. Tillsätt sedan lite äppelcidervinäger - en tesked - och häll blandningen i en sprayflaska.

Förvara blandningen i kylskåp över två dagar, varefter den är klar för användning. Skaka blandningen väl och spraya det på ansiktet. Lämna det på huden i minst en halvtimme innan du städar väl och sätter på din vanliga nattkräm.Det är så enkelt det är!

3. Ångbad med grönt te

Denna typ av ångbad är lika enkelt som den ursprungliga metoden. Det är en effektiv botemedel mot blackheads och bryter helt och hållet finnorna. För att försöka detta, följ detta enkla recept:

  • Värm lite vatten över spisen och sätt det till kokpunkten innan du lägger till fem tepåsar med grönt te. Placera ditt ansikte över när tån är upptagen i kokande vatten medan du täcker huvudet med en trasa för att isolera ångan. Kom ihåg att stänga av värmen från spisen för att hålla värmen från ångan på en bekväm nivå.
  • Se till att du håller ditt ansikte nära ångan så att du inte brinner.
  • Låt ångan tränga in ordentligt i huden. Du kommer att märka stora skillnader om du upprepar det två gånger i veckan.

För att sammanfatta; Det är alltid en bra idé att få grönt te på traditionellt sätt (som kvällsdrink). Detta kan också hjälpa till att bekämpa akne och svarta hudar inifrån. örja idag!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar