Ananas - diuretikum och renande

kropp samlar en stor mängd toxiner och avfallsprodukter som ett resultat av inkluderande dålig diet, föroreningar eller användningen av kemiska produkter.

 som påskynda avskaffandet av alla ämnen som kan påverka vår hälsa om de inte tas bort. Läs mer om fördelarna med att äta ananas.

Vilka är fördelarna med att äta ananas?

Förutom att vara en vanndriende och renande frukt känne ananas av dess innehåll av vitamin C, 1, 6, folsyra, och mineraler såsom natrium, kalium, kalcium, magnesium, mangan och järn.

n stor del av ananas är vatten, och den har också en riklig mängd fiber. är du också vet att den innehåller låga kalorier, är denna frukt idealisk för alla kostvanor.

De flesta av ananas fördelar är beroende på närvaron av ett enzym som kallas bromelain. Detta enzym förbättrar matsmältningen och har förmågan att förstöra tarmparasiterna.

Varför är bromelain så bra för dig?

bromelain från ananas har inkluderat antiinflammatoriska, antitrombotiska och fibrinolytiska egenskaper . I själva verket, den antiinflammatoriska verkan av ananas vara användbar vid behandling av sjukdomar som ger inflammation, såsom akut sinusit, halsont, artrit eller andra reumatiska sjukdomar.

, förutom att främja fördelaktiga förändringar i de vita blodkropparna.

I nyare undersökningar har det visats att bromelain och antioxidanter från ananas kan ha anti-cancerogena egenskaper.

ntioxidanter

, som förutom att stärka immunförsvaret har också en positiv effekt på sköldkörtel och nervceller.

nanas hög halt av vitamin C gör det mycket kraftfullt i kampen mot fria radikaler som finns i kroppen. Fria radikaler kan utlösa en mängd olika sjukdomar såsom 

Hur att dra nytta av fördelarna med ananas

Pineapple är en mycket mångsidig frukt som lätt kan ingå i din kost. Denna frukt smakar bra i sallader, naturliga juicer, smoothies, skivade eller i desserter, för att nämna något . Men om du vill göra det mesta av diuretikum och avgiftande egenskaper för att eliminera gifter från kroppen och känner sig friskare, kan du välja att använda en speciell diet med ananas.

nanas kost för att avgifta kroppen

Innan du lär dig om detta ananas diet, är det mycket viktigt att komma ihåg att detta inte är de måltider som är avsedda för varje dag.Denna diet bör göras i högst 5 dagar i längd och endast två eller tre gånger om året.

Tack vare denna diet är det möjligt att stimulera eliminering av avfallssubstanser från kroppen, och även möjlig vätskesamling . Det kommer också att hjälpa dig att gå ner i vikt snabbt så länge du har en hälsosam livsstil.

  • : Vid det här laget bör du dricka färsk ananas juice, att du förbereder på följande sätt: Koka ananas skal med 2 liter vatten, låt stå och så så vätskan. Förvara vätskan i kylskåpet och drick det som färsk juice.
  • : Förbered en rengöringsbuljong med 4 purjolök, 2 ärtor, 1 bit selleri, 1 morot och 3 kronärtskockor. fteråt kan du äta grillad kyckling eller fisk och sedan två skivor ananas.
  • : 4 eller 5 skivor ananas.

nanas Smoothie

Om du vill njuta av den goda smaken av ananas ofta samtidigt nytta av dess diuretikum och avgiftande egenskaper,   • 1 kopp ananas
  • 1 kopp morötter
  • 1 kopp med mycket kallt vatten
  • saft från 2 apelsiner
  • 2 matskedar ChiaCut ananas skivor, rista morötterna och blanda dem med resten av ingredienserna i en mixer. landa alla ingredienser väl och drick sedan smoothieen utan att sikta den.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar