Växter som hjälper dig att sluta röka

ökning är en av de värsta vanorna för din hälsa. arkotiska rökning orsakad av narkotikabruk och alla dess cancerframkallande ingredienser gör att du fortsätter att vara en slav till cigaretter varje dag medan de minskar din hälsa lite efter ett tag.

ökstopp kräver mycket viljestyrka. Det tar mycket personlig vilja att stoppa denna vana och börja ett hälsosammare liv, där du kommer att lindra alla biverkningar som tobak orsakar. För att göra det behöver du hjälp av en professionell, din läkare eller helt enkelt personlig motivation. Du kan till och med vara en del av statistiken över personer som har kunnat blåsa röken på egen hand. viljestyrka, uthållighet, och behovet av att leva ett hälsosammare liv bör ligga till grund för att fastställa beslutsamhet, särskilt om du röker 20 eller fler cigaretter om dagen

de växter som vi kommer att berätta om kan hjälpa dig att lindra önskningar, göra dig avslappnad och tona ner uttag. De är lätta att hitta och du kan köpa dem i mat- eller växtbaserade butiker. Förbereda dem är också enkelt, bara inkludera dem i din kost varje dag. Försök att ändra dina vanor och bekämpa frestelsen att kasta upp efter den första morgensigaretten efter knappt vakna upp

Passiflora

ågra av fördelarna med denna vackra blomma är att det lindrar abstinenssymptom, slappnar av och hjälper du vila. För att förbereda Passiflora rekommenderas att man använder både kronblad och frukt i torkad form. nvänd en sked för att samla kronblad och frukt och lägg dem i en tekanna med kokande vatten. Låt dem sedan dra i 10 minuter.

Du kan dricka den innan du somnar. Du kommer vila bättre och vakna avslappnad.

Lakris

Lakris har använts i många århundraden som en  Kock vitlöksrötter ger dig enorma fysiska och mentala fördelar, det verkar avslappnande och komponenterna avlastar inte bara avhållsamhet, men hjälper också till att förhindra hudcancer. Det är en växt med begränsad toxicitet, men det betalar inte om du har diabetes, eftersom det kan tycka att det stör vissa läkemedel.

Du kan äta den på olika sätt: i pulverform och i en infusion (te), i avkok, bara tugga roten eller lakritsdisplayer som örtbutiker säljer.

Ginger

Ginger har stora hälsofördelar, särskilt för matsmältningssystemet. Därför är det mycket vanligt i många kulinariska recept och naturmedicin. Den del av anläggningen som ofta används är dess rhizom eller rötter, vilket gör ingefära bra att dricka en kopp te eller infusion

Ginger hjälpa till att lindra begäret att röka, och precis som lakrits, ger det en tillfredsställande känsla i gommen på på grund av den starka smaken, som i sin tur kommer att distrahera dig från din uttagning.

OI

oni är en  med mycket distinkt frukt och används i många forntida kulturer som ett läkemedel för många sjukdomar och störningar. I ditt fall, är det bäst att använda  för att hjälpa dig att sluta röka. oni låter dig inte bara slappna av och bekämpa återkallandet, men det hjälper dig också att vila och förbättra matsmältningen.

erätta för dig själv att din viljestyrke från och med nu är viktig för att befria dig från denna missbruk. Du kan börja begränsa antalet cigaretter idag, men att öva det är viktigt. Se upp för dessa stunder du vet att du behöver den förväntade dosen av nikotin: när du vaknar, efter att ha ätit, när du dricker kaffe, när du träffar med familj eller vänner, etc. Medicinalväxter kommer alltid att vara en bra partner för dig, men viljestyrka är ditt viktigaste vapen för att befria dig från nikotin.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar