Recept med honung och ingefära, som kan bekämpa cancer

. Det kan till och med vara effektivare än någon av de konventionella läkemedel som används för att behandla denna sjukdom.

 används över hela världen för smaker. Det används också för att förbereda olika hälsoprodukter. Inte många vet att denna läckra rot också har anti-cancer egenskaper. Ingefära kan vara nyckeln till att övervinna sjukdomen, om det har kommit för långt

Varför är ingefära bättre än vissa cancer mediciner?

n studie utförd vid University of Georgia, fann att ingefära extrakt reducerade storleken på prostatatumörer hos möss med upp till 56% . Tack vare denna forskning har forskarna kunnat konstatera av ingefära cancer-fighting egenskaper och dess roll i minskningen av tumörer. Vidare konstaterades det att ingefära är en rik källa till antioxidanter som kan förbättra din hälsa på många sätt. Varför det sägs att ibland att ingefära kan vara mer effektiva än kommersiella medicin när man ska bekämpa ?

Även läkare ordinera oftast medicin som "det enda sättet" för att bekämpa denna sjukdom, är sanningen att i vissa fall faktiskt kan förvärra patientens tillstånd. Tumörerna kan växa snabbare och detta minskar chansen att de kommer att gå . I kampen mot cancer kan medicinen fungera effektivt, men biverkningarna kan faktiskt orsaka mer skada än bra. I vissa fall minskar patientens förväntade livslängd.

Vi kommer att göra det klart att vi inte tror att patienter bör överge sin föreskrivna medicinsk behandling mot cancer. Vad vi vill är att införa ett effektivt alternativ, du kan betrakta som ett sätt att behandla denna sjukdom . Ginger är en billig produkt som är lätt att förbereda. esultatet kan vara fantastiskt så länge du äter det regelbundet.

Ginger har inga skadliga biverkningar på kroppen. I stället för att påskynda tillväxten av skadliga tumörer, har det visat sig att det faktiskt förhindrar tillväxten av prostatacancerceller . ndra studier har dragit slutsatsen att ingefära faktiskt har en negativ effekt på tillväxten av cancerceller. Faktum är att samma studier har visat att ingefära kan vara bra för upp till 101 andra sjukdomar.

Ginger och honung för att bekämpa cancer

Detta recept med ingefära och  har varit mycket populär på webben, efter många människor har kommit fram och berättade att det har hjälpt dem i kampen mot cancer. cancerpatienter som har använt receptet, sa att de var bättre eller övervann sjukdomen utan kirurgi eller kemoterapi

Ingredienser

  • 2 stora ingefära rötter
  • 450 gram Organic Honey

Metod

  • Skala och tvätta ingefära , riva den och blanda den med honung.Förvara blandningen i en kruka och äta upp till två eller tre matskedar varje dag.
  • Det är viktigt att du använder en sked av trä eller plast.

Den vitlök och ingefära för att kämpa mot cancer

Denna starka recept med vitlök och ingefära, kombinera de anticanceregenskaperna hos både och skapar ett effektivt botemedel. Å ena sidan, har flera studier visat att vitlök har egenskaper som kan förhindra och bekämpa magcancer och kolorektal cancer . Det har också förmågan att bekämpa andra typer av cancer, inklusive bröst-, prostata-, lung- och blåscancer. 

Denna åtgärd av ingefära och  är mycket frisk och kan vara ett effektivt sätt att behandla cancer på.

Ingredienser

  • 120 gram av vitlök
  • 120 gram ingefära
  • 1 matsked olivolja (15 ml)

Metod

  • landa alla ingredienser tillsammans i en skål. Kör sedan dem i en mixer för att se till att de är väl blandade och du får en stadig massa.

Du kan använda detta som en sås att gå med dina måltider, men du kan också äta det som det är (en eller två matskedar per dag).

9 symptom på bröstcancer alla kvinnor bör känna till

Genom att känna till eventuella tecken och symptom på bröstcancer är viktigt att upptäcka den tidigt och få effektiv behandling. Läs mer "

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar