Befrielse från fibromyalgi med användning av medicinalväxter

orsaken till fibromyalgi är fortfarande okänd, så sjukdomen bör tillnärmas på ett öppet och tvärvetenskapligt sätt. tt ha en allmänt sund livsstil, efter medicinsk rådgivning och äter näringsrika livsmedel kan göra en stor skillnad från dag till dag. 

Medicinalväxter som kan befrielse från fibromyalgi

Du får frågan om det verkligen är medicinalväxter som kan hjälpa till med detta problem. Institutet för psykologi vid det federala universitetet i Sergipe (rasilien) fann att olika naturläkemedel kan bidra till att minska de olika symtom på fibromyalgi. Det är viktigt att notera att dessa inte kommer att läka dig och ta bort all smärta och utmattning, så inte räkna med att kunna återgå till dina normala aktiviteter riktigt än. Dessa medicinska örter kan bara hjälpa till med befrielse från fibromyalgi, och gör villkoret mer uthärdlig. Detta bör helst ske i kombination med andra behandlingar eller strategier som receptbelagda läkemedel, sjukgymnastik och näringsmässiga riktlinjer. Men låt oss först och främst titta på hur dessa örter kan hjälpa till:

  • Förbättra kvaliteten på sömnen
  • Minska symtom på depression
  • minska smärta
  • Minska stelhet i lederna
  • Minska inflammation
  • minska ångest
  • Fight trötthet och trötthet

och här kommer de mest gynnsamma växtbaserade typer:

1. Djevelklo

Denna anläggning finns i hälsokostbutiker och apotek, i form av tabletter och tepåsar.  Det är också en super inflammationsdämpare. Och här kommer det bästa: Det finns inga biverkningar, något vi sällan kan undvika att använda traditionella läkemedel.

Denna ört hjälper också kroppen att återhämta sig från trauma och bidrar till att lindra matsmältningsproblem och tarmsystemet. Djevelklo är därför fördelaktigt eftersom befrielse från fibromyalgi, speciellt om du äter det varje morgon.

2. Perikläckan

Denna ört är också känd som San Juan-växten. Hypericum är mycket effektiva när det gäller depression, missmod och mild depression i samband med fibromyalgi. Te gjort av denna ört adderar förutom kropps organiska syror, eteriska oljor, keratin, limonen, och tanniner. Det är verkligen en naturlig undrar som är värt att försöka varje dag, morgon och eftermiddag.

3. Cayenne pepper

Detta kan överraska dig. Det är en vanlig uppfattning att cayennepeppar (även kallad Guinea peppar) orsakar inflammation, men det är faktiskt helt friska - på lika villkor med vitlök, ingefära och senapsfrön. Hälsovinsterna hos cayennepeppar är i innehållet av kapsaicin, vilket främjar frisättningen av smärtstillande element. Du har kanske hört talas om krämer för att lindra smärta i lokala områden som innehåller capsaicin? Försök att dricka två koppar te varje dag, med lite tillsatt cayennepeppar. För att få ut det mesta av de bästa hälsofördelarna lägger du till en grön tepåse, en nypa cayennepeppar och några droppar citronsaft i ett glas varmt vatten. Låt det ta några minuter och lägg sedan till en tesked honung. Drick detta och märke hur mycket bättre du känner. 

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar