Ta bort ringar under ögonen och rengöra din lever

Om man utför en regelbunden avgiftning av levern är ett av de bästa sätten att stödja dess funktion och för att förebygga sjukdomar orsakade av ansamling av toxiner.

Denna kropp ansvarar för att ta bort avfall som finns kvar i blodet och att göra det 

Förutom att vara viktigt för utför levern även andra mycket viktiga uppgifter. Dessa uppgifter handlar om att syntetisera proteiner, utsöndra hormoner och stödja hälsosam metabolism.

Lyckligtvis kan du stimulera leverförgiftning för att säkerställa att den fungerar optimalt om du tillämpar några goda vanor och fokuserar på vissa naturläkemedel.

I dagens artikel vill vi dela en fantastisk remedi gjord med bara två ingredienser. Det kommer att främja laddning samtidigt som det ger ytterligare fördelar, eftersom det hjälper dig att ta bort det under ögonen.

Läs vidare för att ta reda på vad det är!

aturlig behandling för detoxifiering levern och eliminera under ögonen

Denna rensning rättsmedel framställes genom kombination av olivolja och citronsaft. Dessa två ingredienser är kända för sina positiva effekter på praktiskt taget alla dina kroppssystem.

ftersom det är rikt på antioxidanter och giftstrids relationer, detta enkla lösningar eliminera slöseri och förbättra utseendet på din hud genom att eliminera ringar under ögonen, som kan få dig att se äldre än vad du egentligen är.

För att bättre förstå varför denna kombination är ett bra val för att rensa levern, låt oss prata mer detaljerat om fördelarna som varje ingrediens har.

Läs 

Fördelar med olivolja för att eliminera under ögonen och rena levern

Den sunda fett nästan alltid används i den populära medelhavskosten. Därför har det blivit ett av de bästa alternativen för människor som vill ha en hälsosammare livsstil.

De essentiella fettsyrorna och föreningar som bekämpar inflammation i olivolja bidrar till att förbättra din hälsa, särskilt i hjärtat och 

Olivolja har ett högt innehåll av antioxidanter, vitaminer och mineraler. Dessa bekämpar de skadliga effekterna av fria radikaler och stimulerar eliminering av avfall från kroppen för att förhindra utvecklingen av sjukdomar.

Fördelar med citronsaft för att eliminera under ögonen och rena levern.

Citronens egenskaper har varit kända i århundraden.Därför har citrusfrukter använts som kosttillskott för att förhindra olika hälsoproblem.

citroner är en naturlig källa till viktiga näringsämnen, inklusive:

 • Citronsyra
 • Kalcium
 • Kalium
 • Magnesium
 • Vitamin C
 • bioflavonoider
 • Pektin
 • Limonen

alla ovanstående gör citroner en kraftfull allierad , genom att hjälpa till att förhindra infektioner orsakade av virus och bakterier.

Utöver detta innehåller citroner viktiga antioxidanter, som olivolja, neutraliserar effekterna av fria radikaler och minska skador på cellerna, som främjar regeneration deras hela kroppen.

I slutändan, tack vare deras höga aciditet, kan citroner förbättra matsmältningen och främja avlägsnandet av överskottsvätska och avfallsprodukter.

Fee lever med olivolja och citronsaft

n av de bästa sakerna med detta rengöringsmedel är att du förmodligen redan har de två viktigaste ingredienserna i köket!

Följ denna behandling i en månad, upp till tre gånger per år. är du gör detta rengöringsmedel du bör fokusera på att innehålla massor av frukt, grönsaker och fullkornsprodukter i din vanliga måltider.

Vill du veta mer? Vara: 

Ingredienser

 • 2 matskedar olivolja (32 g)
 • 1 matsked citronsaft (10 ml)

Hur till

 • landa olivolja och citronsaft och dricka detta på en tom mage.
 • Drick sedan ett glas varmt vatten och vänta i minst 30 minuter innan du äter frukost.

Minns!

ftersom du vet att din lever spelar en avgörande roll i din hälsa, 

Även om detta borde vara sunt förnuft, kan alkohol och användning av tobaksprodukter påverka din leverfunktion.

Förutom en diet som har ett högt innehåll av fett, som utsätts för farliga ämnen, och användningen av läkemedel orsaka allvarliga skador på levern.

vslutningsvis Vi är alla tillsammans på ett eller annat sätt med vissa faktorer som orsakar ansamling av toxiner i kroppen. Den möjliggör en rengöra som är ännu viktigare i dagens värld, medan du håller dig till en livsstil som är så friska som möjligt.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar