Säga adjö till allergier med 4 hemlagad tricks

Oavsett vad, åtminstone . Om du har provat allt och du inte gillar att ta medicin, Vi ger dig fyra hemgjorda knep som du kan använda när du befinner dig i denna irriterande situation.

n allergisk reaktion uppstår när immunsystemet reagerar på ett överdrivet sätt mot vissa ämnen i kroppen. Dessa ämnen kallas allergener.

 hjälper till att skydda och försvara kroppen mot främmande ämnen, men ibland reagerar på ett överdrivet sätt för vissa ämnen eller saker som vi anser vara säkra.

Vi bör också komma ihåg att  och att var och en av dem ska behandlas individuellt. edan ser du några av dem.  • Födoämnesallergi
  • llergi mot insektsgift
  • säsongs allergi
  • ye relaterade allergier
  • 

n del av dem kan botas med hjälp av dessa hemgjorda rättsmedel. Här kommer vi att visa dig en mängd enkla, hemlagade tricks så att du kan behandla detta obehag när som helst.

Lär dig 4 hemlagade tricks för att bekämpa allergi

Här hittar du några 100% effektiva, små hemligheter.

1. ucalyptus, en stor hjälp

Den är känd för sina utmärkta olösliga egenskaper. I merika och andra regioner runt om i världen är det vanligt att människor lagar och inandar bladen för att lindra deras allergier och förkylningar.

Det producerar också en koncentrerad olja som kan hällas på bröstet och masseras . Dessutom är de fantastiska mukolytiska och försvagande effekterna allmänt kända.

, som har analgetiska och antiinflammatoriska egenskaper. Det fungerar också som en rengöring och hjälper till att rengöra kroppen av toxiner och skadliga mikroorganismer som fungerar som allergener.

Det är värt att komma ihåg att eukalyptusolja är en effektiv behandling för övre luftvägsinfektioner, och därmed det kommer att förhindra (eller åtminstone avsevärt begränsa) varaktigheten av infektiösa medel.

2. plecidereddik

Först och främst är äppelcidervinäger utmärkt för att lossa slem, vilket ger luftvägarna. Dessutom, enligt atural Standard, används det vanligtvis som ett läkemedel som lindrar ont i halsen, bihåleinflammation och förkylning. Men var försiktig: du ska ta 2 matskedar äppelcidervinäger i en kopp vatten 3 gånger om dagen och undvik att dricka för mycket.

Detta är ett användbart knep som du kan använda hemma efter behov. Tänk på att det inte finns några biverkningar förknippade med att använda dessa .Det är upp till dig att prova dem och se hur effektiva de är för att lindra din allergi.

3. Än en gång, citronsaft

Citronsaft hjälper till att tömma lymfsystemet och hjälper till med andningsbesvär. Plus, om du dricker det dagligen, bekämpar denna citrusdryck tillväxten av bakterier och stimulerar immunsystemet.

Dessutom kan du använda  med lite vatten genom att sprinkla dessa ytor i ditt hem och desinficera miljön. Dessutom kan den eteriska oljan döda bakterier och eliminera allergiutsläpp i luften. Som ett resultat får du alla fördelar, både från saften och koncentratet extraherat från skalet (olja).

4. asilolja

ssentiell basilikaolja minskar inflammatorisk respons på allergener. Dessutom är den kompatibel med binjurarna, som är involverade i produktionen av mer än 50 hormoner som ökar nästan alla kroppsfunktioner.

På så sätt hjälper basiljaoljan din kropp att reagera ordentligt till ett hot genom att pumpa blod till din hjärna, hjärta och muskler. Det hjälper också  samtidigt som man bekämpar inflammation, smärta och trötthet.

Glöm inte att regelbunden användning av basilikolja erbjuder en 100% effektiv antimikrobiell kraft mot bakterier och mögel som kan orsaka skador på astma och luftvägar. Vad väntar du på? Ge det ett försök och se hur mycket din hälsa förbättras utan några obehagliga biverkningar.

llergisk näsdensitet: Symptom och behandlingsalternativ

llergisk näsdensitet är den främsta orsaken till allergikonsultationer i olika länder. Känner du till symtomen och behandlingsalternativen? Läs mer "

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar