Smoothie med päron och kiwi att behandla flatulens

Genom att inkludera ingredienser som är rika på fibrer, är denna smoothie perfekt för att förbättra alla typer av matsmältningsproblem och främja tarmrörelser. Det är det som gör det så perfekt att hjälpa till att lindra förstoppning och behandla uppblåsthet.

 du känner hela dagen, som hindrar dig från att utföra dina dagliga aktiviteter?

ndast personer som lider av detta problem kommer egentligen vet precis hur mycket det påverkar rutiner deras. De har förmodligen blivit vana vid detta kontinuerliga obehag.

I denna artikel föreslår vi en enkel lösning som består av Det kommer att bidra till att förbättra tarmrörelsen samtidigt som man hjälper till att bekämpa vätskeretention.

Prova det!

Finns det något där ute som kan fixa detta uppblåst?

Det största problemet när är att det finns så många olika saker som kan orsaka du får den. Du måste ha dessa saker i åtanke om du vill få ett slut på uppblåsthet du lider av en gång för alla:

 • Den vanligaste av dessa livsmedel är gluten och laktos. Men det finns också människor som inte kan smälta frukt, grönsaker, nötter etc. Så bra.
 • För stora mängder rå mat, eller massor av mat med mycket luft, såsom sallad, kål, lök, champinjoner, baljväxter, etc.
 • när du är upptagen, prata, stående , eller tugga inte maten rätt.
 • Om du dricker för mycket vatten under en måltid. Du borde dricka ditt vatten före och mellan måltiderna och även på morgonen.
 • Kombinationen av för många Det värsta du kan göra är att kombinera mejeriprodukter med frukt. Det är bäst att äta dessa saker utanför huvudmåltider, till exempel under lunch eller som mellanmål.
 • Stress och nervösa eller känslomässiga störningar.
 • Digestive Diseases. Det är uppenbart att människor som lider av uppblåsthet upplever detta på grund av någon form av mag-sjukdom. Dock bör du konsultera en läkare för att utesluta problem som kräver behandling, såsom bakterier eller parasiter, gastrit, kronisk förstoppning, etc.

Lampa fördelar som hjälper till att behandla uppblåsthet

Päron är en av de mest effektiva livsmedel och detta beror på att de är gjorda av 80% vatten.

Deras höga halt av kalium och låg natriumhalt gör dem till ett mycket fördelaktigt frukt för att minska sin storlek, och även generellt i 

päron diuretiska egenskaper är också förstärks genom deras innehåll av arginin , arbutin, askorbinsyra och andra näringsämnen.

Även om de minskar uppblåsthet, kan de också innehålla pektin, vilket är 

Kiwi-fördelar som hjälper till att behandla uppblåsthet

Kiwi är en mycket populär frukt som används för att behandla förstoppning. Detta är på grund av dess höga fiberinnehåll, vilket underlättar , till skillnad från andra laxermedel.

Så om dina tarmar börjar fungera, kommer du också undvika vanliga inflammation som många lider av, vilket också är hur kiwi hjälper till att behandla gasbildning.

Kiwi är också en av frukterna med högsta vitamin C-innehåll, eftersom de också har mer än citroner och apelsiner.

Det är bäst att äta kiwi varje morgon före frukost, men med hjälp av vår smoothie med päron och kiwi, kommer du att stärka dessa effekter medan du njuter av en god frukost.

För att förbereda smoothie

Hur mycket av denna smoothie du vill förbereda Denna smoothie är bra även i dieter för , vilket innebär att det inte bör ställa dig tillbaka när det gäller detta.

Dessa belopp är ungefärliga:

 • 1 stor, mogen lampa. Om det är organiskt, inkludera skalet.
 • 2 kiwi, mogna
 • n nypa pulverformig ingefära.
 • 1/2 glas vatten (100 ml)
 • Om du vill göra det lite sötare, använd honung eller stevia.

landa alla ingredienser i en jämn blandning i en mixer.

är ska jag dricka det?

För att bli avblodig bör du Gör alltid detta ett tag efter att ha druckit - det här är en mirakelbehandling.

Om du fortfarande är hungrig eller om du vill ha något fast, kan du äta ett tag efter frukost. Men kom alltid ihåg de råd vi gav tidigare. Du kan göra så mycket som du gillar denna smoothien, och du kan även dricka det genom morgontimmarna.

Det är lämpligt att vara försiktig med denna behandling i minst en månad. fteråt kan du dricka det när du känner det nödvändigt. Du kan helt enkelt se vad som är bäst för dig.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar