Trubbigt rök med medicinalväxter och frukter

 Ingen kan göra det över natten, och ännu svårare är det om du inte har tillräckligt med viljestyrka. Vi är alla medvetna om att mirakel av detta slag inte existerar, och just nu finns det ingen "effektiva rättsmedel" som hjälper dig att bli av med tobak varumärke utan att få abstinensbesvär.

Det vi vet är att rökning är dålig för dig. ökning dödar. Men det finns miljontals människor som fortsätter med denna ohälsosamma appendix, medan deras liv 'hänger på en tråd,' til den dag de minst anar det, när det första problemet uppstår. 

I vår blogg idag vill vi prata med dig om de bästa medicinska växterna och frukterna som kan hjälpa dig genom processen att sluta röka. Men du måste alltid komma ihåg att din bästa allierade för att hjälpa dig sluta röka är din egen viljestyrka. 

Vi har nämnt de många fördelarna med passionblomma förut. Du vet redan att du kan hitta det i en mängd olika naturliga hälsokostbutiker och att det är

bra att lindra nervositet och för att bekämpa ångest. 

Det betyder inte att det gör du rycker röken, men det hjälper när du försöker sluta när man upplever vanliga symptom som ångest, nervositet, humörsvängningar, sömnlöshet, förtvivlan ... Det fungerar som en mellanhand, en bra facilitator. Du kan hitta passionblomma i hälsokostaffärer, i form av kapslar, piller, vätska och som tepåsar.

Medical Center vid University of Maryland (US) berättar att för att bekämpa abstinenssymtom hos vuxna, kan ta mellan 15 och 30 droppar, tre gånger om dagen.

 • Om du vill göra en te, behöver du bara koka 20 gram torkad passionsblomma i en kopp vatten (200 ml).
 • 2. Lakrits, en psykologisk allierad att sluta röka
 • lakrits innehåller glycyrrhizin, som är den viktigaste ingrediensen när du vill sluta röka.

Detta är vad som ger lakrits sin unika stark smak, som kan bota halsinfektioner och som även kan också skydda levern. Tack vare detta stimulerande och naturliga skydd är det möjligt att minska ångan för att lyfta cigaretten upp till munnen.

Det är en psykologisk allians som kan minska behovet av att röka. Det är också en bra sötningsmedel, naturlig antiinflammatorisk, smärtstillande, förutom att skydda magen. Det rekommenderas dock inte för personer med diabetes. Hur använder du lakrits?

Det bästa sättet att få fördelarna med lakrits att hjälpa dig sluta röka är att dricka det som ett te. edan kan du se hur man gör det:

Ingredienser

5 g torkade lakrits • Hur
 • Det är mycket enkelt. Det första du behöver göra är att laga vattnet och tillsätt sedan 5 gram torkad lakritsrot. Det är bäst atteftersom detta material hjälper till att förbättra de viktigaste aktiva egenskaperna hos lakritsrot. är du är klar, lämna i 10 minuter och placera den sedan i en glasburk. Du borde dricka 3 koppar en dag efter varje måltid. Du kan dricka det varmt, ljummet eller kallt; vad du tycker är bäst. Ingefära är en fantastisk medicinsk röra som kan bekämpa "lusten att röka." Förutom att fungera

naturligt avkopplande, antiinflammatorisk och som ett antibiotikum, den har också samma egenskaper som lakrits, så att den kommer att bidra till att sätta stopp för nikotinberoende.

Framför allt kommer du att hitta sin sura och starka smak väldigt intressant, så det är också mycket fördelaktigt att följa med lite naturlig juice. Förnimmelsen blir ännu mer intensiv och kommer att fungera som en kraftfull naturlig antioxidant. Se hur man lagar det nedan. 

60 gram riven ingefära • 3 dl vatten (600 ml)
 • Hur till
 • Du behöver bara att koka tre koppar vatten ochKoka i minst 20 minuter, ta bort det från värmen och låt det stå i ytterligare 10 minuter. ästa steg? Tillsätt saften från en halv citron. Du borde dricka den första koppen på en tom mage och de andra två kopparna efter varje måltid. Du kommer att känna dig utmärkt. Hörde du om nonifruit? Det kallas också indisk mulberry, Guanábana, soursop eller "ostefruk".

Den har en mycket bekväm smak och ger många fördelar för vår hälsa. ågra exempel? oni gör det lätt att behandla inflammation och hosta och för att minska smärta av artrit. Dessutom kan

 ½ noni frukt • n matsked honung (20 gram)
 • Hur
 • Du bör dricka denna saft varje morgon, precis efter att du har stått upp. På så sätt kommer du att kämpa på morgonen efter din första cigarett. Du behöver bara lägga till nonifruit och vatten till mixern och blanda tills det blir en jämn juice. fteråt kan du göra det lite sötare med en matsked honung.ADVERT

Lägg till din kommentar