De bästa örter som hjälper dig att sätta på

 Många måste komma på, antingen för att läkarna rekommenderar det eller för att de tycker att det är obekvämt att vara så tunn. Här tittar vi på olika orsaker som du kan behöva gå vidare och titta på naturliga och hälsosamma sätt att göra detta.

Många människor upplever perioder av liv där du måste gå ner i vikt på grund av hälsoproblem, stressiga perioder eller sjukdomar som gör att du går ner i vikt än önskat. 

Så hur kan du gå upp i vikt på ett hälsosamt och balanserat sätt? Det finns många olika faktorer att hålla reda på. land annat bör man undvika att äta en ohälsosam mängd kalorier från . Det är också viktigt att du har en för att följa de föreskrivna måltiderna och i vissa fall bör du också titta på Låt oss titta närmare på alla dessa aspekter, och påpeka vilka växter som kan hjälpa oss att uppnå en naturlig och hälsosam viktökning.

Vilka är orsakerna till att någon kämpar för att komma vidare?

 • : n man klarar bara att äta en begränsad mängd mat på grund av hormonbalansen i kroppen. Med dessa människor kommer en liten mängd mat i magen att släppa en serie hormoner som signalerar att du är mättad och hindrar dem från att äta mer.
 • : Ibland säkerställer den genetiska sammansättningen och det genetiska materialet att du har mer muskelfibrer i kroppen än vanligt. Detta gör det lättare att bränna energi även vid vila. Dessutom gör det svårt att gå ner i vikt.
 • ågon är nervös och rastlös av naturen. De kan inte sitta stilla och är ständigt aktiva. Även när de sitter flyttar de armar och ben, vilket gör att de kan bränna mer kalorier hela tiden.
 • : n viktig faktor, eftersom vår kropp dagligen måste absorbera den nödvändiga dagliga energiförsörjningen.
 • Vissa sjukdomar, t.ex. hypertyreoidism, anorexi, bulimi, kronisk diarré, depression eller stress.

Örter som hjälper dig att sätta på

ockhornsklöver

Du kanske inte vet det, men bockhorn framstår som en mycket viktig allierad gå upp i vikt. 

Den inre delen av växten har egenskaper som väsentligen liknar östrogen hos kvinnor. Det är också perfekt för att minska kolesterol, stabilisera blodsockret och förhindra förstoppning (tack vare dess höga fiberhalt).

Men hur får du det här? Du hittar den i olika dietbutiker som specialiserar sig på örter, och din läkare kan också ordinera dig kapslar. Men vanligtvis kan du få dessa goda ämnen på följande sätt:

 • Genom fröerna.
 • I kapslar eller piller i naturliga livsmedelsbutiker.
 • Via mjöl gjord av igelkott, van vid bl. a. gör egyptisk bröd
 • Pulver som kan användas för att smaka på olika rätter.
 • örtte.

Den vanligaste sättet att få denna ört på är att dricka den som ett te, fyllt med frön Koka en kopp vatten, sätt 5 frön i den och drick den efter att den har dragits i några minuter. Du borde också dricka mycket vatten hela dagen, vilket kan hjälpa till med aptiten. uckhorn innehåller också saponiner, vilket förbättrar matsmältningen, förbättrar matsmältningsenzymerna

och hjälper till att kalorierna ackumuleras i kroppen på en hälsosam sätt vilket ger en hälsosam viktökning. Men kom ihåg att alltid dricka minst 2 liter vatten varje dag. Maskrosens primära funktion är att fungera som en tonic som stimulerar aptiten

. Tack vare den söta smaken stimulerar den gallret, vilket förbättrar funktionerna i matsmältningsenzymerna. För att säkerställa att maskros har den önskade effekten

 Koka en kopp vatten och 4 blommor. är det här har fått vila kan du dricka det. n halvtimme efteråt kan du äta en banan. tt äta en banan hjälper dig också att öka på ett hälsosamt och hälsosamt sätt. Gentian

Gentian är en utmärkt ört som kan hjälpa dig att gå upp i vikt.

Det är vanligtvis ett effektivt naturmedel för personer som kommer att återhämta sig efter sjukdom och kan hjälpa dig att få vikt snabbt och naturligt, så du får tillbaka din hälsosamma figur.

Dess egenskaper är huvudsakligen inriktade på att förbättra matintaget och ökad aptit. Tack vare denna kombination kommer proteinerna och kalorierna du äter behandlas på det mest effektiva sättet. Detta hjälper dig igen att gå upp några storlekar, helt naturliga och inte minst på ett hälsosamt sätt. Det hjälper till att göra magen smalare och tarmen kommer att få bättre balans genom mer balanserade hormoner och bättre absorption

. Detta borde alla testas. Du hittar det i de flesta hälsokostaffärer, där du också kan få påsar som kan hjälpa dig att göra bättre te.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar