Halsont och naturliga behandlingar

Vem har nog inte fått en ? Det är mycket smärtsamt och gör varje dag mycket obekväma. Det gör ofta ont både att prata och andas. Men finns det något sätt att lindra smärtan? aturligtvis. som beskrivs i denna artikel nästa gång du har ont i halsen och ont i halsen.

Infektioner i halsen

Ibland får man en övergång vid en ny årstid. ndra gånger finns det luftkonditionering som kan orsaka ont i halsen. Kanske beror det på att man kommer in i , men av någon anledning, inte ignorera symptomen så att du hamna både oroliga och stressade.

n infektion i halsen kan förekomma från . Vissa är mer motståndskraftiga än andra. Vissa kan kräva behandling med antibiotika. Ibland kan det bara hjälpa till med några dagar att bli bättre.

Det är viktigt att komma ihåg att vårt immunsystem ibland är svagare, vilket i sin tur ger mindre skydd mot infektioner och andra sjukdomar. Så alltid ha en kost som ger dig en bra övergripande hälsa. Dessutom rekommenderar vi att du försöker dessa droger för halsbetennelse:

1. Timjan, honung och limonad

Ingenting är lika enkelt och effektivt som dessa tre ingredienser tillsammans. . Honung har en lekfull karaktäristika, minskar inflammation och är lugnande för hela halsen. Kombinationen av dessa trä ger dig en medicinsk blandning som du kan dricka hela dagen. Men hur ska det här kokas?

 • Sätt 2 matskedar med i en kastrull med en liter kokande vatten.
 • Tillsätt 1 citronsaft och riven citronskal från samma citron.
 • Koka dessa ingredienser i 10 minuter.
 • Ta bort pannan från hällen och vänta i 10 minuter innan vätskan stängs av.
 • Drick denna tonåring med 2 matskedar honung hela dagen. Du kommer att bli bra.

2. Gurgle saltlösning

 • Lägg 1 matsked salt i 250 ml vatten.
 • Gurgla denna blandning en men svälj inte detta. Lämna bara blandningen i ryggen i några sekunder innan du spakar ut och upprepar sedan.
 • I stället för salt kan också använda . lla dessa tre ingredienser kommer att minska inflammation, döda bakterier och effektivt behandla din ont i halsen.

3. Vitlök: aturens ästa antibiotika

lla vet att vitlök är naturens mest kraftfulla antibiotika, och du kan få det överallt. Det är effektivt, hälsosamt och har inga negativa biverkningar. Så varför inte prova detta nästa gång du har halsinfektion.Här är stegen:

 • Krossa en vitlöksklyfta och ha den i en halv kopp vatten som du dricker.
 • Du kan göra det två gånger om dagen. aturligtvis kommer lukten av vitlök att påverka din ande, men det är fortfarande värt att prova. Du kommer att må bättre bättre mycket snabbare.

4. Komprimerad med kamomill

Denna behandling appliceras som . Detta minskar inflammation och ger lite lättnad. Följ dessa steg:

 • Gör kamille genom att lägga 3 msk kamille i en kopp kokande vatten.
 • är kamomilletten är klar, sy i vattnet i en skål, torka en handduk eller en trasa i vätskan och lägg till halsen som en kompression.
 • Upprepa denna process när kompressorn har förlorat värmen. Idealiskt får du om 20 minuters behandling varje gång.

5. Gurkmeja och grönt te

Detta är en enkel och effektiv behandling. Kombinationen av grönt te och gurkmeja minskar inflammationen och gör infektionen snabbare.

 • Gör grönt te som vanligt. är vattnet kokar lägger du till en halv tesked gurkmeja.
 • är blandningen har dragit i ca. 5 minuter, . Du kommer definitivt att må bättre.

6. Få tillräckligt med vila

Din kropp kämpar för en inflammation. Det enda sättet att det kan fortsätta att göra det är med ett . Så se till att du får en bra sömn. Det gör inte ont för att sova lite extra och du blir bättre tidigare!

är du är sjuk ska du sova mellan , så gör en liten tupplur i mellan och tillräckligt med sömn hela natten för att få bättre. Du kommer att märka att du kommer att känna sig mer och mer som dig själv igen.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar