Att rengöra och stärka bronkerna använda medicinalväxter

Visste du att timjan kan eliminera luftvägsbakterier? Genom att dricka två koppar örtte för dagen kan du minska inflammation i bronkierna och rena lungorna.

 De levererar syre till kroppen, varför det är så viktigt att hålla dem friska och i god form. I denna artikel kommer vi att förklara hur man stärker bronkier med medicinalväxter.

etydelsen av våra brons

ronkor sträcker sig in i lungorna. 

Vi kan emellertid uppleva hosta och trötthet, inflammation eller slem eller värre: astma. lla dessa förhållanden blir värre om vi kämpar med allergier. , och det är därför särskilt viktigt och ta var på dem, och att veta vad tips som du bör följa för att hålla dem friska. Vi ska visa vilka örter som kan hjälpa till.

Växtbaserade läkemedel för rening och förstärkning av bronkierna

1. lltid Ginger Yeast Ginger

Ginger är en medicinsk rot och de flesta har det i sitt hem. Det har flera goda egenskaper och det är alltid smart att dricka en kopp under dagen. Men visste du hur ingefära kan hjälpa dina lungor?  Detta ämne hjälper till att ta bort dross, snö, toxiner och andra typer av allergener. Du kanske vill dricka två koppar ingefära om dagen, särskilt efter att ha ätit. Du kommer snabbt märka att det hjälper.

2. Sköldkörtelinfusion

Har du någonsin prövat timjaninfusion? Det är både friskt och gott. Dessutom är det viktigt för våra bronkier och lungor. 

Tack vare denna växt kan vi rengöra lungorna, minska inflammationen i bronkierna och viktigast: eliminera luftvägsbakterier. Ta två infusioner med timjan dagligen. n på morgonen och en efter middagen.

3. Kvitalm

Du behöver inte oroa dig! merikanska kvitm finns i de flesta hälsokostaffärer. 

n av de viktigaste funktionerna hos anläggningen är att det tar bort slem från lungorna och minskar inflammation i vävnader. Det förbättrar också immunsystemet och renar luftvägarna. Detta är utan tvekan ett av de mest rekommenderade örterna, och det har använts sedan antiken för alla luftvägssjukdomar. Det är också användbart som grötöverdrag.

4. osemaryxtrakt

Detta extrakt har nästan samma egenskaper som rosmarin, men dess förmåga att minska inflammation är mycket bättre och kraftfullare. Därför rekommenderar vi att du tar en infusion varje dag, strax efter lunchen.

Detta är en infusion som är lätt att smälta, vilket också gör det mycket enkelt att använda dessa tider SU kämpar med influensa eller när bröstet känns stram och slemhinnor.  Vi rekommenderar även att massera den med en del av oljan som kommer ut. Det lindrar, uppdaterar och fungerar bra som ett bantningsmedel. Prova det!

5. Kelly-sprouted örter

Detta är kanske inte den mest kända behandlingen, men det är mycket kraftfullt. Känner du till den viktigaste egenskapen hos denna växtfamilj? 

Det är mycket tillfredsställande och : i påsar eller i kapslar. Om du föredrar kapslarna är den rekommenderade dosen 200 mg två gånger dagligen. Om du tar dem inom 10 dagar, se omedelbara resultat. Det finns många fördelar med denna behandling.

6. Infusion med anis och lakrits

Den har en distinkt, bekväm och unik smak. Om du blandar anis med lakritsrot får du en blandning som minskar lungans lining, perfekt för dem som kämpar med hosta och astma.  Det är en medicinsk behandling som är värt att notera för både barn och vuxna.

, e n på morgonen och e n på kvällen. Dessa ingredienser du alltid hittar i naturliga hälsokostaffärer, och när det är så bra är det ingen tvekan om att det är värt att stanna hemma.

Det är också viktigt och har goda vanor i det dagliga livet, Undvik tobak, dricka tillräckligt med vätska, vara fysiskt aktiv, och undvika de extremt snäva och förorenade områden i din hemstad. Ta hand om dig själv och glöm inte att dricka e n av de ovan nämnda infusionerna dagligen.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar