Behandla celluliter med rent vatten

Idag finns det otaliga sätt att behandla celluliterna, men för att göra behandlingarna verkligen effektiva måste vi kombinera dem med en balanserad kost och motion.

I dagens artikel kommer vi att ge dig en nyckel för att öka effekten av celluliterbehandling: lite vatten och några minuter av din dag.

Ändra temperaturer

Om du har möjlighet att byta från mycket kallt till mycket varmt vatten hemma kan du dra nytta av de fantastiska egenskaperna hos temperaturkontrast. Denna behandling är känd som skotsk dusch, och den används i spa och andra behandlingscentra.

Det varma vattnet hjälper till att expandera blodkärlen och främjar avslappning av muskler och leder.

I motsats till detta leder kallvatten till att blodkärlen sammandras, vilket minskar inflammationen och förhindrar att vävnader blir svaga.

Tack vare temperaturskillnaden multiplicera dina fördelar och få följande resultat:

 • Förbättrad cirkulation
 • Skärpning av huden
 • Förbättrad hudens utseende
 • Snabbare ämnesomsättning

Förutom att behandla celluliter, du får även andra hälsofördelar. så att du kan anpassa sig till extrema klimat bättre, samtidigt som omedelbart uppnå en känsla av välbefinnande som är mycket fördelaktigt för nervsystemet.

Hur man behandlar celluliten med rent vatten?

Första gången kan det vara mycket chockerande att använda kallt vatten, så du kan börja med lite varmare vatten och göra denna behandling under en kortare tid. Så småningom kommer kroppen att anpassa sig så att det inte är så kallt och du tror faktiskt att det är gott.

Du kan endast utföra sköljningen på områden där du har celluliter, eller du kan välja att göra det över hela kroppen.

Det är också användbart om rummet där du väljer att göra denna behandling inte är för kall, utan snarare en bekväm rumstemperatur. • 1 minut med varmt vatten följt av 1 minut med kallt vatten
 • 2 minuter med varmt vatten, följt av 2 minuter kallt vatten
 • 1 minut med varmt vatten följt av 1 minut med kallt vatten
 • 2 minuter med varmt vatten, följt av 2 minuter kallt vatten
 • 3 minuter med varmt vatten följt av 3 minuter med kallt vatten

det är viktigt att alltid sluta med kallt vatten, och att köra programmet från botten till toppen, och från utsidan av din kropp och inåt.

nti cellulittkrem

fter behandling, torka dig med lite grov handduk, eftersom friktionen hjälper din kroppstemperatur för att återgå till normal temperatur och öppna porerna i huden.

Det här är den bästa tiden att tillämpa din normala cellulittkrem eftersom 

Om du inte har en specifik kräm för handen, kan du använda en vegetabilisk olja av ditt val (mandel, kokos, olivolja eller sesam) blandat med några droppar eterisk olja av björk.

Detta är också den tid att med mer intensitet inom områden av celluliter. Du kan också utföra massage med en sten från en avokado.

Låt huden absorbera fuktkräm och klä dig själv som vanligt.

ågra senaste tankar

Vi rekommenderar att du utför denna enkla terapi en gång om dagen i två veckor för att få de snabbaste resultaten. Då kan du utföra behandlingarna lite mindre, till exempel varannan eller tredje dag.

Denna behandling kommer inte bara att bidra till att minska uppkomsten av celluliter, men 

esultaten kommer också att vara beroende av att man får tillräckligt med konditionsträning minst två gånger i veckan, och att du äter en balanserad kost som är fri från skadliga livsmedel såsom vitt socker, salt, härdade fetter och oljor, raffinerat mjöl och alkohol.

Vissa har en genetisk predisposition att utveckla celluliter, men generellt är det orsakas av dåliga vanor, och inte av en grym arv från mamma eller din mormor.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar