Behandling av infektioner i urinblåsan, urinröret, och njure

 och orsakas av spridningen av vissa typer av bakterier. Det är också viktigt att komma ihåg att det är generellt mer sannolikt att kvinnor kommer att drabbas av denna sjukdom.

Varför? Våra urinrör är mycket kortare och närmare anus än hos män. Förutom att processen för att gå igenom kan utlösa vissa vanliga infektioner. Det är därför vi i dagens artikel vill berätta om några 

Är du redo att följa?

Infektioner i urinblåsan, urinröret och njurar

en urinvägsinfektion kan placeras på flera olika ställen, och oftast de kommer att kräva ingripande av en läkare och receptbelagda läkemedel. Men medan du är hemma kan du äta rätt typ av diet för att ge dig själv antioxidanter, vitaminer och naturliga antibiotika som kommer utan tvekan att hjälpa dig att bli av med detta problem så fort som möjligt.

Låt oss först bestämma vilka olika typer av urinvägsinfektioner du gillar.

 • är den vanligaste typen och är också känd som cystit.
 • n infektion i njurarna är något som är allvarligare. Om problemet ligger i bara en njure och infektionen är tillfällig, är den känd som akut pyelonefrit. Men om det inte löser sig snabbt och det påverkar det andra barnet, så lider du av kronisk pyelonefrit. Oavsett vilken typ det är, kan vara en infektion i njurarna kan vara mycket smärtsamt, och det är förenat med feber, frossa och svår trötthet.
 • Ibland kanaler som förbinder njurarna till urinblåsan även infekteras, även om det är ganska ovanligt, och det kan också lätt lösas med receptbelagda läkemedel.
 • Denna typ av infektion är känd som uretrit eller uretrit, och är belägen i kanalen eliminerar urin från blåsan. Detta är en mycket vanlig infektion.

Kostbehandling för infektioner i blåsan, njurarna och urinröret

1. Tea av kamomill

Kamomill anses allmänt att det är en av de bästa naturliga behandlingar mot urinvägsinfektioner. Den innehåller antibakteriella föreningar som hjälper till att Och glöm inte att det är också en naturlig avgiftande medel, så att det dödar bakterier som finns i urinen. Håll ett öga på hur du ska förbereda sig för det: • 20 gram kamomill
 • 1 kopp vatten (200 ml)Du kommer att dricka en kopp detta te två gånger om dagen.Drick den första på en tom mage på morgonen och den andra på eftermiddagen. örja med att koka vattnet och tillsätta kamille. Koka i 20 minuter. Ta bort det från värmen och låt det dra i några minuter. Drick denna tonåring långsamt.n annan intressant alternativ är att ta ett bad med . tt förbereda den på följande sätt:

 • 1 liter vatten
 • 40 gram kamomill
 • sjuda kamomill liter vatten i minst en halvtimme, och låt den svalna i 10 minuter efteråt. Du vill att det ska vara varmt, men aldrig för varmt. Häll vätskan i ditt vanliga badvatten och bada i ca 15 minuter tills vattnet börjar svalna. Detta kommer att hjälpa dig att direkt dra nytta av kamelens helande egenskaper.

2. Tranbärsjuice

 är en av de mest effektiva sätten att lösa urinvägsinfektioner. Detta beror på att det vidhäftar till väggarna i urinvägarna för att avlägsna skadliga bakterier och stärka immunförsvaret, medan den skyddar mot andra infektioner eller sjukdomar. Drick ett glas naturlig, osötad tranbärsjuice varje dag när du har en av dessa infektioner.

3. ehandling på morgonen med bakpulver och citron

atron och citronsaft är båda bra val för att lindra infektioner i urinblåsan, njurarna och urinröret. Varför? De bidrar till att minska smärta och obehag du upplever vid urinering, och också för att balansera kroppens pH, som bekämpar surhetsgraden är orsaken till infektioner i första hand.

Det kan komma som en överraskning för dig, eftersom citronsaft är sur, men när kroppen metaboliserar det kommer att ha en alkaliserande effekt på urin, vilket hjälper till att läka de irriterade vävnader i urinvägarna. • saften av en halv citron
 • 1 tsk bakpulver (3 g)
 • 1 kopp vatten (200 ml)Lös Den 3 g av bakpulver i vattnet och tillsätt citronsaft. Vattnet bör vara vid rumstemperatur. Drick det på en tom mage i fem dagar för att se de bästa resultaten.

4. Fördelarna med ananas

är det gäller att ta itu med problem i urinvägarna, ananas alltid ansetts vara en av de bästa frukter att minska infektioner, bakterier och inflammation. Tack vare sitt innehåll av bromelain, hjälper den att läka dessa vanligaste klagomålen snabbare, så tveka inte att äta tre eller fyra stycken av färsk ananas per dag.

Ät det 15 minuter före lunch och middag för att få ut det mesta av fördelarna med ananas. 

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar