Behandling med gurkmeja och honung för artrit

xperter på naturmedicin hävdar att en enkel kombination av gurkmeja och honung är ovärderliga. Tillsammans bildar de en behandling full av 

Om du lider av ledsmärta eller förlust av bentäthet, börja med att inkludera denna fantastiska kombination i din vanliga kost.

I motsats till smärtstillande medel, antibiotika och andra läkemedel för att minska inflammation eller ta itu med infektioner, 

De kommer inte heller att påverka lever eller den naturliga floran i tarmarna negativt.

I dagens artikel kommer vi att prata om några av de fantastiska fördelarna med dessa två naturliga ingredienser som du alltid borde ha hemma.

gurkmeja och honung, en gammal behandling för ledvärk

ara en matsked en dag med gurkmeja och honung kan ha otroliga fördelar för hälsan. Det är dock viktigt att förstå att för att kunna se fördelarna med den hos människor som lider av artrit eller osteoartrit, måste man vara förenliga med denna behandling och ta minst två veckor i rad.

Även om det är sant att gurkmeja härstammar från asiatiska länder, kan du i dag hitta det nästan var som helst. Det har också funnits många studier som stöder dess medicinska egenskaper och fördelar när det gäller att behandla flera olika sjukdomar.

Vi rekommenderar att du läser: n super drink med gurkmeja

 • nligt en studie publicerad i 2000 av Institutionen för molekylärbiologi vid universitetet i Granada (Spanien), 
 • Hittills har det funnits många fler studier för att ta reda på vad den dagliga mängden av gurkmeja bör vara att bekämpa anhopning av ett protein som kallas beta-amyloid, som så småningom omvandlas till plack och är associerad med degenerativ sjukdomar.
 • Men på grund av den höga halten av antioxidanter, gurkmeja rekommenderas som en naturlig behandling av inflammation och för att förhindra demens och lzheimers sjukdom.

Låt oss se vad du kan få när du kombinerar lite honung med gurkmeja.

n anti-inflammatorisk behandling

 • Gurkmeja kombineras med honung förhindrar utsläpp av eikosanoider, föreningar som utlöser inflammation och främjar ackumulering av prostaglandiner.
 • åda ingredienserna är naturliga och effektiva för att förhindra benförlust. De kontrollerar frisättningen av vissa proteiner närvarande med inflammation. Dessa 
 • n av de viktigaste effekterna av dessa två ingredienser har är att de arbetar på ett liknande sätt som många andra läkemedel - både de som är baserade på steroider och de som inte är det.
 • åde honung och gurkmeja minskar produktionen av histamin i kroppen, och de har också öka dina nivåer av naturliga kortison för att bekämpa all inflammation utan några negativa biverkningar.

Styrka immunsystemet

Om det är en viktig del i behandlingen av problem förknippade med artrit och osteoartrit, är det förmågan att bekämpa patogener som kan uppstå när lederna är inflammerad.

är du har en stark och friskt immunsystem gör det lättare att klara av smärtan kan du få alla dessa sjukdomar, som annars kan begränsa dina dagliga aktiviteter.

Var god läs: aturlig behandling av artrit

Det är emellertid viktigt att komma ihåg att dessa sjukdomar inte har botemedel. Det du vill komma från denna typ av fysisk behandling är att förbättra livskvaliteten, och något så enkelt som att få in och honung och gurkmeja hjälper dig med det.

 • Gurkmeja är rik på antioxidanter och vitaminer C och , vilket bidrar till att förbättra kroppens naturliga försvar.
 • nligt en studie utförd av forskare vid Köpenhamns universitet (Danmark), som innehåller gurkmeja en antimikrobiell peptid som kallas CMP, som hjälper immunsystemet att bekämpa olika bakterier, virus eller svampar - utan att någonsin träffat dem förut.
 • Samtidigt är honung en naturlig antibiotika som har använts i århundraden för att stärka immunförsvaret och klara av många sjukdomar.

Men som vi föreslog ovan är behandlingen bara effektiv om du överensstämmer med att använda den.

Framställning av behandling med honung och gurkmeja

Ingredienser

 • 1/4 kopp ren honung (100 g)
 • 1 matsked gurkmeja (10 g)

Kök

 • n glasbehållare med ett lock

Hur

 • det viktigaste är att du köper den mest rena och naturlig honung du kan få i. Ibland sorter du hittar i affären innehåller mycket socker och det kan göra mer skada än det skulle gör det bra
 • Om möjligt, köp honung direkt från en biodlare.
 • Denna behandling är så enkel som den går. Lägg helt enkelt den rena honungen i glasburken och tillsätt sedan en matsked gurkmeja. ör tills de är väl blandade och 

utforska det bästa och sämsta övningar för knäsmärta

Men det är bäst att du först innan du lägger gurkmeja i din kost om du tar medicin som tunnar blodet.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar