Knep för att stoppa snarkning

snarkning kan vara ett stort problem för snorer, liksom den person du delar din säng med, eller sover i närheten, eftersom det resulterar i ett irriterande ljud som stör sömnen.  Det kan också vara ett symptom på ett tillstånd som kallas sömnapné, vilket är när en person kan sluta andas helt eller delvis under ca 10 sekunder åt gången, medan han eller hon sover.

Även om snarkning inte betraktas som ett hälsoproblem, kan det störa sömn och vara ett tecken på att något inte stämmer med din kropp. På grund av detta rekommenderar vi att du kontaktar en läkare om du ofta snarkar. I alla andra fall finns det några naturliga sätt att  och förbättra din sömn.

Varför snarkar du?

snarkning kan vara ett resultat av överdriven alkoholkonsumtion, fetma, förkylning, allergi eller andra tillstånd associerade med nästäppa, såsom de sista tre månaderna av graviditeten, näsa missbildningar eller dålig nutrition.

Hur kan du behandla snarkning?

 Följ noggrant och ge dem en chans.

Undvik alkohol och lugnande medel

Överdriven alkoholkonsumtion, i likhet med andra lugnande medel,  , vilket ökar risken för att du snarkar.

esegra övervikt och fetma

Om du är överviktig bör du sträva efter en hälsosam kost, motion, och andra sätt att gå ner i vikt. Dessa faktorer är en av de vanligaste orsakerna till snarkning, eftersom det sätter tryck på luftvägarna och gör det svårt att andas.

ehandla allergier

Det finns en större sannolikhet att snarka om du har allergier. Det är därför vi rekommenderar att du behandlar dina allergier med en näspray eller antihistamin. Du bör också se till att  eftersom detta gör problemet värre.

Sova på sidan

 Därför rekommenderar vi dig att sova på sidan. tt bra knep för att vänja sig vid detta, är att ha några tennisbollar insvept i strumpor i sängen så att obehag gör du vill sova på sin sida.

Välj en högre kudde

Genom att använda en eller två högre Kuddarna ökar luftflödet genom de nasala passagerna, och munnen, vilket minskar sannolikheten för snarkning.

Lök

tt gammalt trick som har fungerat för många är att skära en lök i två och häll en hel del salt på den.är du har gjort det, lägg det på en tallrik och lämna det nära sängen, vid sidan av ditt huvud som sover.

Saltvattenlösning

n saltlösning kan rengöra snäva näskörtlar som låter dig sova med din mun stängd och minskar sannolikheten för snarkning. llt du behöver göra är att blanda ett halvtskedssalt med en kopp vatten vid rumstemperatur. är du har gjort det här, sätt lite av lösningen i varje näsborre.

Örter av rennlele

Örter av brenneline är ett annat bra sätt att hjälpa snarkning. Du behöver bara blanda en sked torr nebula löv i en kopp kokande vatten, täcka i 10 minuter och dricka det innan du lägger dig.

Salvia Salvia

Salvia är perfekt för att behandla olika andningsbesvär som är en av anledningarna till att det är bra att behandla snarkning. Du gör helt enkelt en ört av salvie genom att lägga till flera salviablad i en kopp kokande vatten. Låt det stå i 10 minuter, så det och drick det innan du sover.

Olivolja och vinrutt

För denna produkt, blanda bara en kopp olivolja med 50 gram vinrutt i en lufttät behållare. landningen ska marineras i två veckor, så sår du den och applicera den med näsanormer. Återstoden kan förvaras i en mörk behållare.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar