Prova japansk avslappningsteknik

Stress är ett problem för människor över hela världen. Det beror bland annat på alltför stora arbetsbelastningar, krav och ansvarsområden, personliga problem och sjukdomar. Människor som lider av stress upplever ofta problem med att göra dagliga aktiviteter. Detta leder till hälsoproblem, både fysiskt och emotionellt.

Det finns många sätt att bekämpa stress och förhindra att det blir ett problem. Det är viktigt att lära sig att kontrollera din stressnivå. Stress kan vara ett kroniskt problem om du inte är försiktig. Då måste det behandlas med medicin och terapi. För att hålla din stressnivå i godo, lär vi dig en enkel japansk terapi som kan återställa din kropps energibalans. Det bidrar också till att underlätta fysisk och psykisk smärta.

Vad är den japanska avslappningstekniken?

Först och främst måste du vara medveten om att var och en av dina fingrar är förknippad med olika känslor och attityder.

nvänd andra handen för att sätta press på varje finger, så att du kan arbeta med önskad känsla 

Thumb

 • Pekfinger
 • ingfinger
 • : Detta finger är förknippat med känslor som sorg och depression; det hjälper dig att bli mer specifik. Lillfinger
 • Denna enkla teknik använder koncept från traditionell medicin, men integrerar dem i en enkel övning som alla kan göra hemma

. Denna japanska tekniken är verkligen extraordinär; Det låter dig enkelt uppnå balans på en mental, fysisk och jämn andlig nivå. Denna övning är en form av självmedvetenhet, avslappning och harmonisering av kropp och själ. ndra fysiska åtgärder för att lindra stress

Förutom den japanska tekniken har vi nu har nämnt, det kommer här några naturliga alternativ som kan vara mycket användbara när man har att hantera negativa känslor:

ndas: Många studier har visat att andningen djupt sänker halterna av hormonet cortisol

 • romaterapi
 • : romaterapi är ett annat utmärkt sätt att hjälpa dig att slappna av. Det löser också negativa känslor som stress. Dofter som lavendel, mejram, citron verbena, orange eller kamomill innehåller egenskaper som är mycket effektiva mot stress och ångest. Drick te: Dricka te är ett mycket bra sätt att använda växternas läkande egenskaper för att bekämpa stress, depression och ångest
 • .Te med lavendel, citron, citron verbena, kamomill eller passionblomma är alla utmärkta för behandling av stress, depression, ilska, ångest, sömnlöshet och andra negativa känslor. Skrattar:
 • Många studier har visat att skratt sänker nivåerna av hormoner och andra ämnen som orsakar stress, ångest och andra problem . I själva verket har en ny studie visat att skratt kan stänga av smärtlindring, precis som smärtstillande medicinering. Således är ett gott skratt ett idealiskt sätt att lindra smärta och minska stressen. Gymnastik för ögonen
 • För att undvika trötta ögon är det viktigt att göra övningar och att låt ögat vila . Slå upp från datorn och låt båda ögonen fokusera på samma föremål, som ett träd eller ett foto. Håll fokusen i 30 sekunder innan du blinkar ibland. Upprepa övningen flera gånger under dagen.

  ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar