Recept 2020

Kategori: Recept 2020

Förbättra intestinal hälsa med hälsosamma juicer

Förbättra intestinal hälsa med hälsosamma juicer

Många kamp med alla typer av tarmproblem, helt enkelt därför att dessa organ påverkas av dålig kost och en stillasittande livsstil. Andra dåliga vanor som ingjuta kroppen med avfall och gifter som gör det extra svårt för rengöring organ för att fungera optimalt att rengöra och avgifta tarmarna är ett av de bästa sätten att förbättra gut hälsa på och samtidigt återhämta alla de mest grundläggande funktionerna.
3 Typer av vatten som ger plattare mage

3 Typer av vatten som ger plattare mage

Att få en fladmage är inte en lätt uppgift. Fett tenderar att hoppas mest i detta område av kroppen. Övning och en hälsosam diet kanske inte räcker för att få den perfekta platta magen. Detta kan vara resultatet av många faktorer, såsom ackumulering av vätska i kroppen eller ackumulering av toxiner. Det är mycket viktigt att avgifta kroppen regelbundet och främja eliminering av avfallsmaterial.
5 Recept för juice mot magen uppblåsthet

5 Recept för juice mot magen uppblåsthet

Din mage är en av de mest känsliga delar av kroppen, och det kan lätt bli inflammerad eller uppsvälld när du äter mat som irriterar den, premenstruellt syndrom, erfarenhet förstoppning eller gas, och mer. Förutom att vara mycket obehagligt, är svullen verkligen irriterande, eftersom det kan göra det ser ut som du har lagt på några kilo.
Denna lavendel-lemonad läker huvudvärk

Denna lavendel-lemonad läker huvudvärk

Eftersom vi har så många bekymmer, rutiner och stress, lider tusentals människor från konstant huvudvärk och ångest. Att ha så många uppgifter, hushållsarbete och konstant exponering för irriterande ljud skapar en mycket stark spänning som förvandlar sig till denna typ av smärta. Det stora problemet med allt detta är att det kan störa dina dagliga uppgifter.
En läcker salmorejo som bidrar till att minska risken för tjocktarmscancer

En läcker salmorejo som bidrar till att minska risken för tjocktarmscancer

Visste du att spanska salmorejo inte bara hjälper till att förebygga tjocktarmscancer, men det bidrar också till att undvika biverkningar av kemoterapi? Generellt är salmorejo ett mycket hälsosamt recept. Den tillverkas nästan helt med vegetabiliska produkter. Det skapar en oumbärlig rättighet för dem som vill ta hand om sig själva.
Hur man gör din egen munspray

Hur man gör din egen munspray

Dust Allergier orsakas av små organismer kända som dammkvalster, som orsakar symtom som täppt näsa, frekventa nysningar, rinnande näsa, hosta, kliande näsa och ögon och, i värsta fall, astmaattacker. Middag hör till den varierande gruppen spindlar, och är allmänt relaterade spindlar och skorpioner. De finns i nästan alla hörn av det genomsnittliga hemmet och du förmodligen förvandlas av dem just nu.
Viktminskning och förbättra immunförsvaret med dessa 5 drinkrecept

Viktminskning och förbättra immunförsvaret med dessa 5 drinkrecept

Frukt och grönsaker innehåller ett brett utbud av hälsoegenskaper. De ger kroppen viktigt hälsofördelar och hjälper till med både viktminskning och förbättra immunitet. De hjälper också så att kroppens system fungerar väl. Medan många människor misslyckas med att äta frukt och grönsaker som kroppen behöver, på en hälsosam och balanserad kost är den viktigaste nyckeln för att hålla sig i form och hålla sig frisk.
Gelatinungar med honung och gurkmeja: superinfektiös!

Gelatinungar med honung och gurkmeja: superinfektiös!

Våra gelatin kuber av honung och gurkmeja ser inte bara läckra ut. De fördelar de gömmer är långt ifrån deras flätiga och ömtåliga smaker. Detta är inte på något sätt ett sensationsmedel. Det kommer att vara till stor hjälp för dig att behandla flera problem som: Förkylningar smärta i samband med artrit Ryggsmärtor Detta är ett recept baserad på naturmedicin.
3 Medicinska teer för att bekämpa celluliter

3 Medicinska teer för att bekämpa celluliter

Vi vet alla att det inte finns några mirakelkurer när det gäller att bekämpa celluliter . Den apelsinliknande huden är ett litet straff som många människor ofta måste leva med och vilken man vill gömma sig. När du vet att det är omöjligt att eliminera den helt och hållet, om du inte vill gå under kniven, är det värt att några tips som hjälper dig bekämpa celluliter och göra dem lite mindre synliga.
6 Papayasmoothier du inte bör missa

6 Papayasmoothier du inte bör missa

Papaya är en frukt som är rik på antioxidanter, vitaminer, matsmältningsenzymer och mineraler. Naturligtvis är alla dessa mycket bra för din hälsa. Det rekommenderas starkt att göra papaya till en vanlig del av din kost. Förutom att vara läcker, hjälper detta god frukt du slåss villkor såsom förstoppning, matsmältnings komplikationer, liksom tarmparasiter och amöbor.
[pagination/]