3 Buljonger att avgifta levern

Den här tiden på året är utmärkt för att ta lite extra tid för dig själv och din hälsa, även ge lite mer uppmärksamhet åt din vikt. tt av de första stegen för att ta hand om dig själv bör vara att se till att din fungerar korrekt. Om det inte gör det 

I den här artikeln visar vi dig hur du snabbt, ekonomiskt och naturligt genom ofta konsumerar dessa vegetabiliska buljonger som är lätta att göra. De är bra för hälsan och förvånansvärt läckra. Prova dem!

Varför ska du släppa leveren?

Vi hör fortfarande folk talar om hur viktigt det är att rengöra levern för toxiner, men varför? Denna kropp är en grundläggande del av din hälsa eftersom Men din kropp kan ofta bli överbelastad med toxiner, vilket gör att din lever blir mättad.

Vad lever levern?

 • Dåligt smält mat.
 • Mat rik på ohälsosamt fett.
 • Överskott av djurprotein.
 • Kosttillskott: konserveringsmedel, färgämnen, smaker och liknande.
 • lkohol.
 • Tobak och alla slags giftiga vanor.
 • förorening.
 • egativa känslor.

Som ni ser, det finns många faktorer som kan skada levern, från tid till annan för att hjälpa levern att fungera bättre.

Följande bordeller är ett bra alternativ som du kan använda varje nu och då.

uljong eller Pure?

Även om denna artikel handlar om avgifta levern med buljonger, som kommer att göra dem mer fyllning och tillåter dig att inkludera dem i dina måltider.

Men och därmed skapa en starkare renande effekt.

Tanken här är att du skulle dricka en liter av en av dessa bordeller varje dag i 15 dagar eller en månad. Du kan dricka samma dag varje dag, växla mellan olika eller ersätta någon av ingredienserna. 

Glöm inte att ha någon högkvalitativ olivolja och havsalt (i stället för bordsalt) för buljong eller puré. Detta gör dem mer smakfulla och ökar deras hälsosamma egenskaper.

kronärtskocka, äpple och citron

Kronärtskockor är en av de mest kända grönsaker ute när det gäller deras förmåga att skydda levern. Du kan äta grönsaken själv eller dricka bladets kraft.För denna soppa kommer vi att använda båda.

Den bittra smaken av kronärtskockor kommer att balanseras av äpplens sötma. Denna frukt är också utmärkt för leverfunktion, bland många andra fördelar.

Slutligen ger citron denna soppa en syrlig touch, samtidigt som som kommer att bidra till att minska mängden arbete det förväntas att levern ska göra.

Selleri, havregryn och ingefära

 Det förbättrar inte bara lever- och gallblåsfunktionen, men det har också nytta för njurarna, vilket gör det till en viktig del av alla rengöringsbehandlingar. Dessutom erbjuder bordeller en god smak.

Förutom att ge denna soppa en fin konsistens har havremjöl fiber och vegetabiliska proteiner som hjälper dig att bli av med de giftiga ämnena i kroppen. Denna spannmål är väldigt näringsrik och förbättrar vilket måste vara bra för denna rengöring att vara produktiv.

Slutligen vilket gör leverns jobb svårare.

kål, kålrot och gurkmeja

Det finns massor av grönsaker av Cruciferae familjen (broccoli, blomkål) som 

 vilket gör det till en viktig del av en diet som syftar till att rengöra din kropp.

Slutligen, gurkmeja, som förutom att vara anti-cancer och antiinflammatorisk, Har bara en matsked för varje liter buljong.

Vi hoppas att du haft den här artikeln om buljonger för leverans!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar