3 Sorters juice som kan hjälpa dig gå ner i vikt

Fruktjuice är ett bra verktyg för dem som vill gå ner i vikt. Förmodligen är du redan medveten om alla hälsofördelar från en smoothie med äpplen, morötter och betor. Men det finns flera läckra kombinationer du kommer att älska. Om du vill gå ner i vikt på ett hälsosamt och enkelt sätt, läs vidare för tips och recept.

1. Underbar smoothie med äpple, gurka och ingefära

Är du inte säker på att laga mat på morgonen? . Med detta kan du börja dagen på ett hälsosamt och välhydrerat sätt samtidigt som du förlorar vikt.

Hur kan dessa fruktkombinationer hjälpa till med viktminskning?

? Äpplen: t grönt äpple på morgonen är effektivt i fråga om viktminskning. Äpplen är rik på flavonoider och C-vitamin, och de hjälper till att reglera blodsockret och aktivera förbränning. De har många medicinska egenskaper som motverkar dåligt kolesterol och diabetes.

? Gurkor: De är lätta och uppfriskande, vilket gör dem perfekta för smoothies. Denna dagliga grönsak bidrar till vätska och mättnad, och det innehåller antioxidanter som hjälper till att förnya celler.

? Ingefära: Du är ganska bekant med hälsofördelarna med ingefära. Vi skriver mycket om detta på våra sidor och blir aldrig trött på att skryta med sina många medicinska egenskaper både vad gäller hälsa och vikt. Ingenting är bra för matsmältning, svullnad och för att reglera blodsockret i kroppen.

Hur kan jag dra nytta av denna kombination?

 Tvätta en grönt äpple ordentligt (du behöver inte skala det). Skala en gurka. Du behöver också 40 g färsk ingefära , sönderdelad.

? Häll ingefära i en kopp med 2, 5 dl vatten. Så snart den är klar, häll det i en mixer med äpple och gurka , uppdelad i bitar. landa väl.

? Du kommer att se bitar av äpple och vi rekommenderar att du äter dem. Prova själv, det är underbart!

2. Grapefrukt och melon

Detta är en smakfull och uppfriskande smoothie. Om du är trött när du kommer hem på natten och vill ha något som är lätt och uppfriskande, och som också kommer att hjälpa dig att gå ner i vikt, är detta en perfekt smoothie för dig.

Hur kan jag gå ner i vikt med hjälp av dessa frukter?

Grapefrukt: Grapefrukt är rik på fibrer och vitaminer. Det är känt att hjälpa till med viktminskning, men det kräver att du äter det varje eftermiddag. Grapefrukt är också bra för att bränna fett. Syra i grapefrukt hjälper matsmältningen och motverkar vatten i kroppen. Det är fantastiskt!

Melon: Melon är den bästa frukten för att rensa kroppen som finns.Det spelar ingen roll vilken typ av melon du väljer. I kombination med rätt frukter är de perfekta för viktminskning. Melonen är rik på mineraler och fibrer, vilket är bra för att ta bort toxiner och öka känslan av trötthet.

Hur kan jag dra nytta av grapefrukt och melon?

? Du behöver 200 g melon. Det måste vara friskt för bästa möjliga näringsvärde. Kom ihåg att om melonen är överviktig kommer sockerhalten att vara för hög.

? Kram saften från en medelstora grapefrukt.

? u ska vi använda mixern. Lägg i en kopp med 2, 5 dl vatten, grapefruktjuice och melonbitar. landa väl och ha lite isbitar. Kalldrycker är bra för förbränning och förbränning av fett. Detta är mycket hälsosamt, en av de bästa kombinationerna av frukter du kan göra.

3. Morot, apelsin och persilja

Har du någonsin provat apelsinjuice med morot? Det är en av de bästa sakerna du kan dricka för att gå ner i vikt. Drick det på morgonen eller med lunch. Ha några isbitar och njut av en uppfriskande drink som ger förbränningen en början på dagen och underverk för din hälsa!

Hur kan dessa fruktkombinationer hjälpa till med viktminskning?

? pelsiner: pelsiner hjälper till att reglera matsmältning, förhindra förstoppning, förhindra vattenuppbyggnad i kroppen och stärka immunförsvaret. De innehåller mycket dietfibrer, vilket hjälper till att rensa tarmarna och förhindra irritation. Detta är en viktig frukt med medicinska egenskaper i vardagen.

? Morötter: Morötter är rika på fiber, betakaroten, -vitamin och kalium. Detta är en annan grönsak som förhindrar irritation och vatten i kroppen. Dessutom hjälper det med matsmältningen och med viktminskning. Det är smakfullt och passar bra med apelsin.

Hur kan jag dra nytta av denna kombination?

? Du behöver saften från 2 apelsiner. Häll saften i en snabb mixer tillsammans med 2 rena morötter, uppdelade i bitar.

? Sätt i en kopp vatten (2, 5 dl) och blanda väl.

? Kom ihåg att dricka det direkt medan du är frisk. Om du har isbitar, kommer den att smaka ännu bättre och mer uppfriskande. Det är perfekt för lunch.

Vilken fruktjuickombination ska du försöka idag?

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar