7 Recept med natrium för att avlägsna syran från kroppen

Om du verkligen slutar tänka, är det mesta av maten du har tillgång till en sur effekt på kroppen som över tiden kan bli en sjukdom. xempel på detta är mat som läsk, bearbetat mjöl, godis, bröd, rött kött, korv och andra saker som ofta kan vara svåra att motstå. Men om du äter för mycket av dessa livsmedel kan de öka mängden syre i kroppen och kan vara en källa till allvarliga hälsoproblem.

Varför är det viktigt att du inte har för mycket syre i kroppen?

För att förstå varför du ska neutralisera din kropp, måste du vara bekant med pH-skalan. Denna skala mäter från 0 till 14, och försöker indikera syra eller alkalitet i din kropp. ull är extremt sur och 14 är mycket alkalisk. För att kroppen ska fungera korrekt måste du ha ett pH mellan 7, 35 och 7, 45, vilket anses vara ett balanserat pH.

n dålig livsstil tillsammans med dåliga matvanor kan leda till ett obalanserat pH som tenderar att vara surare än det borde. Som ett resultat kommer din kropp inte längre att eliminera toxiner och sluta absorbera näringsämnen som det borde. Det är därför det är viktigt att korrigera detta och hitta ett sätt att neutralisera syra i kroppen så att du kan återställa ett balanserat pH.

atron kan neutralisera syra i kroppen

ecept för att lindra matsmältningsproblem som orsakas av syra

För att minimera de besvärliga problemen med magsyra och främja matsmältningen, lös 1/4 tsk bakpulver i ett glas vatten och dricka detta efter varje måltid.

ecept för att neutralisera syre i blodet

Du kan använda samma recept för att neutralisera syre i blodet. Drick ett glas på morgonen och en före sänggåendet istället för före varje måltid.

ecept med äppelcidervinäger och läsk

 Du behöver bara blanda två skedar äppelcidervinäger med 1/4 tesked soda och dricka det två eller tre gånger om dagen på en tom mage.

Citron och udel ecept

Detta enkla receptet är ett bra sätt att snabbt neutralisera syra i kroppen och undvika problem som orsakas av syra. Du måste klämma citronsaft, tona den i vatten och tillsätt 1/4 tsk soda. landningen börjar omedelbart bubbla och du borde dricka den innan den slutar bubbla. Detta är vanligen druckit efter en tung måltid, men du kan helt enkelt dricka det två gånger om dagen.

ecept med lime och läsk

 Som citronrecept bidrar det till att balansera natrium- och kaliumnivåerna i kroppen. Det är mycket bra för människor som håller på med vätskor på grund av natriumnivåer.

ecept för dem som har natrium problem

 Detta enkla recept är perfekt om du behåller vätska som ett resultat av detta. Du behöver bara blanda 1/8 tsk bakpulver, 1/16 tesked kaliumpulver och 1/4 tesked citronsyra. Denna blandning späds ut i ett 1/2 glas vatten och torkas två gånger om dagen på en tom mage.

ecept för att neutralisera syran och orsaka kroppen att fungera normalt i

Denna enkla recept neutraliserar syran i kroppen för att återfå natrium och kalium balans. Inte bara detta, men det är också bra för normalisering av kroppens nivåer, så det fungerar ordentligt. För att göra detta, blanda citronsaft med samma delar av läsk och kaliumpulver. Drick denna blandning två gånger om dagen på en tom mage.

OS!

  • För att få bästa resultat från dessa antacida recept  Detta vatten hjälper till att neutralisera maten ordentligt och undviker överdriven surhet.
  • Se till att din sista måltid för dagen är en lätt måltid, och försöker att äta det minst 2 timmar före sänggåendet.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar