Kroppen med citron, ingefära och gurka

tt ha en bra fysisk och emotionell hälsa är en av nycklarna till att ha en god livskvalitet trots att den blir äldre. Det finns många saker vi kan göra för att förbättra vår hälsa och hjälpa till att förhindra ett stort antal sjukdomar som kan visas med ålder. n av de saker vi kan göra för att förbättra vår livskvalitet är att regelbundet göra en städdiet för att eliminera allt avfall som vi inte behöver.

Kroppen samlar ett stort antal gifter och avfall som kan påverka funktionen hos olika vitala organ, och att i det långa loppet kan påverka vår hälsa. Dessa gifter kommer från en dålig kost, miljöförorening, användningen av kemiska produkter eller ens från en stillasittande livsstil, för att nämna några orsaker.

Detta är anledningen till att vi bör försöka rengöra kroppen regelbundet för att hjälpa till med att eliminera allt detta onödiga avfall.

Det finns många alternativ att naturligt rengöra din kropp för att förbättra din hälsa. som hjälper din kropp och förbättra din livskvalitet.

Vad består denna rengöringsdiet av?

Denna rengöringsdiet består av att förbereda en citron-, ingefära- och gurkedryck, som är tre naturliga ingredienser med rengöringsegenskaper. Denna dryck ska konsumeras i en tom mage varje morgon och sedan två liter fördelade över dagen.

Under denna diet är det viktigt att avlägsna bearbetad mat, socker, fett, mejeriprodukter och salt från kosten. Intag av denna dryck bör kompletteras med en kost rik på frukt, grönsaker, spannmål och magert kött.

Vatten med citron, gurka och ingefära

Denna dryck är väldigt lätt att förbereda och ger otroliga fördelar för din hälsa. Citron, gurka och ingefära fungerar som ett hjälpmedel för att eliminera toxiner från kroppen, och till och med för att hjälpa dig att gå ner i vikt. • 1 citron eller lime
 • ½ gurka
 • ½ ingefära
 • n kvist mynta
 • 1 glas vatten (200 ml)För att göra denna rensning dricka måste du först tvätta och desinficera citron, gurka och ingefära och myntablad. Skär varje ingrediens i skivor utan att ta bort skallet och sedan ha dem i ett glas vatten. Låt blandningen över natten och dricka den nästa morgon. Du kan lägga isbitar och honung efter smak.

Vilka är fördelarna med denna rengöringsdryck?

Varje ingrediens i denna drink har mycket viktiga fördelar för din kropp.

 • är en citrusfrukt som är känd för sina rengöringsegenskaper som hjälper till att eliminera slöseri från kroppen och initiera rensning.Denna världsberömda frukt är högt medicinsk tack vare vitamin C och antioxidanter som stärker immunsystemet och hjälper till att förebygga sjukdom. Citronsyra hjälper till att förbättra matsmältningen, förebygga förstoppning och uppblåsthet, och främja eliminering av fluider, och på grund av dess höga fiberinnehåll i form av pektin bidrar också till att minska absorptionen av fett.
 • fungerar som en naturlig bekämpare av inflammation, det ger bättre matsmältning och påverkar nervsystemet positivt. n av de viktigaste aktiva ingredienserna är gingerol, vilket, enligt experter när man sparar och torkad ingefära, ett ämne som kallas shogaols, vilket är vad som faktiskt ger ingefära dess underbara egenskaper. Ingefära stimulerar magsyra och hjälper till med att absorbera näringsämnen från maten. Det hjälper till att aktivera ämnesomsättningen för att bränna fett och främjar också eliminering av kvarhållna vätskor.
 • är en effektiv diuretisk ingrediens som stimulerar eliminering av vätskor som lagras i kroppen. Dessutom bidrar det till att förbättra matsmältningen och främjar borttagning av avfall från kroppen. Gurkan har endast 13 kcal per. 100 gram; Det innehåller en liten mängd vitamin och vitamin , C och , liksom mineraler som kalium, kalcium, fosfor, magnesium och järn.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar