Få bättre kolesterol med denna dryck

är ohälsosamma kolesterol ansamlas i blodet, har du en högre risk för blodproppar och hjärt-kärlsjukdom. Det är sant att kroppen behöver lite kolesterol för att utföra sina funktioner, men många överstiger det dagliga rekommenderade intaget, vilket i värsta fall kan leda till ovan nämnda sjukdomar. 

är det diagnostiseras med höga kolesterolnivåer är det viktigt att man blir omedelbart medveten om kosten och reducerar intaget av fett och matrika med kolesterol. n hälsosam kost är nyckeln till att minska kolesterolnivåerna och hälsorisken som det medför. Lyckligtvis, förutom att ändra din diet, finns det andra sätt att sänka kolesterolnivåer som också främjar fettförbränning och viktminskning.

Vilka är fördelarna med denna naturliga dryck?

 - två ingredienser som har utmärkta egenskaper för en god hälsa, till exempel också kan styra kolesterol och bränna fett

Fördelar Persilja

Persilja är en välkänd ört som används i kök runt om i världen. Det är mycket mångsidigt och presenteras i otaliga recept. Förutom dess användning i livsmedel, till persilja också  och förmågan att ta bort överflödigt vatten från kroppen, tillsammans med gifter om påverkar hälsan negativt.

De största fördelarna med persilja härrör från dess höga innehåll av eteriska oljor och flavanoider , vilket ger både interna och externa fördelar. Dessutom är persilja en betydande källa till vitamin C, och K, vilket är viktigt för att upprätthålla ett starkt immunförsvar och försvara kroppen från infektioner och sjukdomar.

egelbunden intag av persilja tar bort toxiner från blodet och bekämpar samtidigt högt kolesterol och stimulerar god blodcirkulation. Därför är dessa ingredienser ett så kraftfullt verktyg för att stärka blodkärlens hälsa och förhindra hjärt-kärlsjukdom. 

Tack vare deras Hoyes halt av C-vitamin, antioxidanter och essentiella oljor, citroner är underbart att rena blodkärlen och bekämpa högt kolesterol. Citron hindrar kolesterol från att klibba till venväggarna och tar bort det som redan har bifogats. Detta förhindrar skadliga effekter på blodcirkulationen.

ntioxidanter finns i citroner hjälper till att bekämpa fria radikaler och eliminerar vätskor och gifter som har ackumulerats i kroppen och som kan påverka din hälsa negativt.

cceptera citron regelbundet kan också hjälpa dig att bränna mer fett och gå ner i vikt. 

är du lägger fördelarna med citron och persilja tillsammans får du en

kraftfull dryck som hjälper dig att reglera din kolesterolhalten i blodet och som bekämpar sjukdomar. egelbundet intag främjar viktminskning, bekämpar vätskeretention i kroppen, förbättrar hälsan hos njurarna och förhindrar för tidigt åldrande orsakat av fria radikaler. Ingredienser  • 3 klasar persilja
  • 900 gram citronsyra
  • n nypa bakpulver
  • Framställning

är du går till livsmedelsaffär, försöka hitta organiska citroner till Se till att du undviker bekämpningsmedel och kemikalier. Det är alltid en bra idé att tvätta dem i vatten blandat med natron för att desinficera dem så noggrant som möjligt.

  • är citronerna tvättas, dela dem i bitar och sätt dem åt sidan.
  • Koka vattnet. Tillsätt citronerna och hackad persilja och låt blandningen svalna.
  • Täcka blandningen och lägg den i kylskåpet.
  • Drick ca 1 deciliter av denna drink varje dag.
  • Det är en bra idé att dricka det på morgonen för att dra fördel av alla fördelarna under dagen. För bästa resultat bör du försöka att dricka det regelbundet tills du märker att kolesterolnivåerna sjunker.

Kom ihåg att resultaten av din drink beror på vilken typ av diet och livsstil du har. Försök att undvika dåliga vanor som påverkar kolesterolet negativt. xempel på sådana vanor är att dricka alkohol, röka och sitta tyst.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar