Vitalisera din kropp med en juice med päron, rödbetor och spenat

saft av päron, rödbetor och spenat ... läckra! Om du aldrig har provat det, inte missa detta tillfälle att upptäcka en naturlig och föryngrande recept som kommer 

Om du gillar den här typen av naturliga juicer som kombinerar färsk frukt med vitamin fyllda grönsaker, den underbara kombinationen av dessa tre ingredienser för att vara en enorm välsignelse för din hälsa och välbefinnande.

Idag visar vi dig hur man lagar mat och vad det kan göra för dig.

Juice med päron, rödbetor och spenat: en gåva för din hälsa

naturliga juicer är alltid bra, och om de är rena eller innehåller en form av grön ingrediens, desto bättre.

Innan du blir för sönder av vad trenden är just nu är det viktigt att ta reda på exakt vad din kropp behöver.

Discover 

 • Innan din juice eller smoothie måste du överväga om ingredienserna skulle passa dig. Det är möjligt att citron kan ge dig obehag, till exempel eller ingefära kan öka ditt blodtryck.
 • Det är också viktigt att du förstår att en naturlig juice aldrig ska fungera som en måltid ersättning. Denna juicer gjord med päron, rödbetor och spenat bör inte ersätta lunch eller middag.
 • Det är inte heller en bra idé att konsumera samma naturjuice dag efter dag. Du måste variera näringsintaget så att det är balanserat, hälsosamt och förnuftigt.
 • Ta även hänsyn till kaloriintaget som finns i varje naturlig dryck. I det här fallet innehåller rödbetor socker, så om du är diabetiker bör du förmodligen undvika det eller åtminstone kontakta din läkare först.

Poängen med allt detta är att säga att 

Låt oss nu berätta om de otroliga fördelar du kan få från denna päron, rödbetor och spenatjuice.

hjälper till att stärka immunförsvaret och bekämpar anemi

Denna juice gjord med päron, sockerbetor och spenat är perfekt för dem att återhämta sig eller lider av anemi eller annan mineralbrist.

 • Dessa tre ingredienser är kraftfulla naturliga element som ökar nivåerna av järn och koppar, vilket underlättar bättre absorption av alla näringsämnen och mineraler, vilket i sin tur förbättrar kroppens syntes av röda blodkroppar.
 • Om du går igenom en tid då det är svårt att koncentrera sig eller om du känner dig trött tillsammans med muskelsvaghet, kan det ta päron, och spenat kan vara en mycket användbar lösning.

Den enkla handlingen att förvandla den till en juice betyder att det är mycket lättare att konsumera. Detta är något att tänka på.

Ta hand om ditt hjärta

ågot som du måste komma ihåg innan du förbereder denna saft är att eets, till exempel, förlorar en del av dess näringsvärde om de kokas i mer än 15 minuter.

 • Det är därför det finns inget bättre än att plocka frukt och grönsaker i små bitar för att göra dem lättare att blanda, vilket innebär att du kommer att kunna dra nytta av alla sina funktioner.
 • n av de viktigaste sakerna du kan få från denna saft är det faktum att det är en bra källa till kostfiber, vilket är idealiskt för hjärtat och minskar nivån av dåligt kolesterol (LDL).
 • Du bör också veta att detta päron, rødbete- och spenat juice innehåller en mängd antioxidanter och flavonoider som minskar inflammation och förbättra arteriell funktion, vilket förhindrar åderförkalkning.

stärker immunförsvaret

 • Tack vare denna naturliga dryck får du en kraftfull kombination av antioxidanter och vitamin C.

Detta vitamin har länge varit känt för att vara till nytta för immunförsvaret, eftersom det stimulerar produktionen och aktiviteten av vita blodkroppar.

Missa inte: 

Om du får för vana att konsumera denna saft två gånger i veckan, din hälsa i allmänhet vara bättre, och du kommer att märka att du har färre infektioner, influensa eller förkylningar.

Hur man gör denna saft med päron, sockerbetor och spenat

Ingredienser

 • 1 betor
 • 1 päron
 • 3 koppar färsk spenat (90 g)
 • 1 kopp vatten (200 ml)

Metod

 • som vi sade i början, är det viktigt att alla ingredienser är färska.
 • Först, tvätta alla ingredienser noggrant. Skala sedan på glödlampan och skär den i mindre bitar för att underlätta blandningen. Gör detsamma med rödbetorna.
 • llt du behöver göra är att ha rödbeta, spenat och päron i en mixer. är du har blandat dessa tre grundläggande ingredienser, glöm inte att ha en kopp vatten för att få en lätt, uppfriskande och homogen drink.

Drick detta till frukost, tillsammans med någon form av protein - till exempel ägg.

Du kommer att älska det!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar